Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

azért jobb figyelni az 1…

azért jobb figyelni az 1328-as szintre...sokan fenik már a szemüket a vásárlásra is :)

Re: nincs cím

#378990 Donoo Előzmény: #378987

olyan nagy pluszban még nem lehetsz, hisz itt nyitogattad a shortjaidat, ha nem lejjebb :))

#378988 BudFox Előzmény: #378953

egyetértek...

De jó lenne ha nekem is lenne ilyen forint nyomdám..annyit nyomtatnék amennyit nem szégyellek...és mennék elkölteni luxusautókra, házakra, nőkre :DD és senkinek nem tűnne fel hogy "játékpénz"....bolond világban élünk én mondom :))

#378987 lyonell Előzmény: #378986

most nézd.:)

egyre több pénzem van végre,:)És ez reggelre kábé még ennyi lessz remélem.

#378982 lyonell Előzmény: #378977

Az lenne jó,ha jönne eggy olyan flash crash szerű mint tavaly,.Egy erőtljes fel két,3 héten belül ,és még aznap az a bizonyos erőteljes le.Akkor megnyugodnék,mert egyenlőre így még lepkefing szerű az esés,bár nem rossz.

#378978 matgab Előzmény: #378975

Én őszíntén beírtam a heti long nyitásomat...A múltkori után majdnem felrobbant a Fukusima. Csak azért nem robbant, mert az utolsó pillanatban lezártam a longot.

#378977 Donoo Előzmény: #378975

én is azt szeretném, ha esnének, jó nagyot, már meg is vannak az áldozataim, amiből olcsón szeretnék venni... de ez az esés még karcsú.. én szurkolok, de nagyon erős a piac, még mindig

#378975 lyonell Előzmény: #378973

Hé!ne legyél ünnep rontó,te másfél hónapja csak kerestél én meg bővítettem a shortokat,most hadd keressek én,egy-két-három-néhgy hónapig :)

Még csak most kezdtek el esni a múltkori japán béli földrengés ügyi ,támaszoknak innen törniük kell.

Ne adj isten ezek hajnal…

#378971 lyonell

Ne adj isten ezek hajnalban rátesznek egy lapáttal,lefelé.Hol nyitnak a piacok reggel?.Lehet,hogy lessz kis csapkodás,kapkodás reggel. :)

#378970 Atticus Előzmény: #378968

Mivel az egész világ úgy gondolja magabiztosan, h 0 az esélye a nem emelésnek, így én elgondolkodtam a másik oldal logikáján, csupán azért mert nem szeretem ha az újságok mondják meg nekem h mit gondoljak. nem zárok ki semmit, nincs lehetetlen a tőzsdén. aki kizártnak tekint dolgokat az hamar orra bukik. a többi dologban amit írtál egyetértek.

#378968 Tombolatom Előzmény: #378953

Nulla az esélye, hogy nem fogják megemelni a plafont. Ez az ami ma történik a legjobb dolog ami csak lehetett volna a bikáknak. A magas olaj megölte volna a világ gazdaságának az emelkedését. Az ezüst senkit se érdekel, de ideje volt a nyersanyag lufit kiszúrni és, hogy maga a jó cégek tartják magukat bizonyítja is, hogy nincs pánik....boltok is mint az ANF, M, GPS, KR magasan emelkednek mond valamit. Remek nap és élveztem is a jó ideje nyitott short UCO callomat.

#378962 Alexander Előzmény: #378958

Hehe, pont ezt néztem a Finviz chartján visszamenőleg, nem igazán volt erre példa. Azért kemény, Dollár majd 2%-ot erősödik, olaj esik 7%-ot, S&P 500 esik 0.23%-ot

#378960 Donoo Előzmény: #378955

a reális érték még annál is lejjebb van, hisz az összeomlást az ingatlanpiac okozta, amely 2,5 év alatt semmit sem változott...

Ekkora olaj esést még ta…

#378958 Donoo

Ekkora olaj esést még talán nem is láttam.... 2008ban lehetett ilyen utoljára

#378955 lyonell Előzmény: #378953

az ingyenpénz nélkül,a reális érték valahol 1150-körül van,.Az lenne az egészséges kori,elvileg minimum.Onnan meginnt mehet fel.

#378953 Atticus Előzmény: #378734

A plafon nem megemelése és a "csőd" bejelentése akár alkalmas egy flashcrash-szerű esésre. Addig megy a színház. Akár érdek is lehet, mert a demok mutogathatnak a republikánusokra, h ők nem hagyták emelni a plafont. A repubok pedig Obama alkalmatlanságát ecsetelgethetik a csőd kapcsán. Ritka win-win szitu, aztán miután az sp mondjuk 1450ről bebicskázik 1300-ra 4nap alatt, akkor bemondják a snapszert és jönnek a kreatív megoldások, melyek már rég ott vannak a vágószobában.