Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

hát ezzel maximálisan eg…

hát ezzel maximálisan egyetértek, ugyanígy gondolom én is

Re: nincs cím

#378997 lyonell Előzmény: #378994

olyan nagy pluszban nem vagyok .Dji 11700-tól van egész tetőig,sp-é szintén zenész tetőig,eur usd kb innen,olaj 110 körüli szintekről,és usd/jpy long kb innen eddig kis plusszban.Más nincs de ez elég,ezeket 2-3 hónapig nem akarom még zárni,egyátalán.Dji-it biztos nem amíg 6500 nem lessz.

#378994 Donoo Előzmény: #378993

vagy ez egy halott kitörés volt a fordított fej-vállakból, mint anno az s&p 1000es szintnél lévő fej vállaknál, ott is tört a nyakvonal, de nem az lett, amit vártak, azóta emelkedik... most lehet ez lesz csak fordítva..

azért jobb figyelni az 1…

azért jobb figyelni az 1328-as szintre...sokan fenik már a szemüket a vásárlásra is :)

#378990 Donoo Előzmény: #378987

olyan nagy pluszban még nem lehetsz, hisz itt nyitogattad a shortjaidat, ha nem lejjebb :))

#378988 BudFox Előzmény: #378953

egyetértek...

De jó lenne ha nekem is lenne ilyen forint nyomdám..annyit nyomtatnék amennyit nem szégyellek...és mennék elkölteni luxusautókra, házakra, nőkre :DD és senkinek nem tűnne fel hogy "játékpénz"....bolond világban élünk én mondom :))

#378987 lyonell Előzmény: #378986

most nézd.:)

egyre több pénzem van végre,:)És ez reggelre kábé még ennyi lessz remélem.

#378982 lyonell Előzmény: #378977

Az lenne jó,ha jönne eggy olyan flash crash szerű mint tavaly,.Egy erőtljes fel két,3 héten belül ,és még aznap az a bizonyos erőteljes le.Akkor megnyugodnék,mert egyenlőre így még lepkefing szerű az esés,bár nem rossz.

#378978 matgab Előzmény: #378975

Én őszíntén beírtam a heti long nyitásomat...A múltkori után majdnem felrobbant a Fukusima. Csak azért nem robbant, mert az utolsó pillanatban lezártam a longot.

#378977 Donoo Előzmény: #378975

én is azt szeretném, ha esnének, jó nagyot, már meg is vannak az áldozataim, amiből olcsón szeretnék venni... de ez az esés még karcsú.. én szurkolok, de nagyon erős a piac, még mindig

#378975 lyonell Előzmény: #378973

Hé!ne legyél ünnep rontó,te másfél hónapja csak kerestél én meg bővítettem a shortokat,most hadd keressek én,egy-két-három-néhgy hónapig :)

Még csak most kezdtek el esni a múltkori japán béli földrengés ügyi ,támaszoknak innen törniük kell.

Ne adj isten ezek hajnal…

#378971 lyonell

Ne adj isten ezek hajnalban rátesznek egy lapáttal,lefelé.Hol nyitnak a piacok reggel?.Lehet,hogy lessz kis csapkodás,kapkodás reggel. :)

#378970 Atticus Előzmény: #378968

Mivel az egész világ úgy gondolja magabiztosan, h 0 az esélye a nem emelésnek, így én elgondolkodtam a másik oldal logikáján, csupán azért mert nem szeretem ha az újságok mondják meg nekem h mit gondoljak. nem zárok ki semmit, nincs lehetetlen a tőzsdén. aki kizártnak tekint dolgokat az hamar orra bukik. a többi dologban amit írtál egyetértek.