Regisztráció Elfelejtett jelszó

Vállalkozás

Re: help me

#372068 Csokigyáros Előzmény: #372044

ez jó, mert mindenkinek más és más a jó... :)

az én részemről: HARZO-3 feliratot harmonizálnám betűtípusban a szövegéhez... és vastagítanék rajta, és a színét is harmonizálnám a kérdésekkel, mondjuk bordóra (a narancssárga és a pirost váltanám ki). mondjuk a kérdések aláhúzásával még tagoltabbá tenném az egészet...

persze ez csak egy vélemény :)

Re: help me

#372066 hosszhuszár Előzmény: #372044

Szia.

Nem kritizálás, de szerintem ridegek ezek a színek.

ezeket a festékeket, otthon. a lakásában használja mindenki, szinte.

Ezért Én úgy válogatnám össze a színeket, hogy egy meghitt, meleg, kedves otthon színeit adnám az oldalnak.

A mostani lakás trend színeit használnám, ( ami nem tudom milyen színek), szerintem úgy megkapóbb lenne.

A szöveg viszont határozottan jó, tökéletesen érthető, a leírás.

Ez csak az én véleményem, ettől még lehet jó.

Re: nincs cím

#372053 Hathor Előzmény: #371659

Így van, aki tisztességes, annak nincs para.

Én is a tisztességes üzlet mellett teszem le a voksot, hiába nagyok a terhek, kell költségelni, és le lehet írni az adót vele, cég részére venni a sok zsetonból tárgyi eszközöket, ha meg nagyon sok van, akkor meg azért érdemli meg a vállalkozás a korrekt üzletmenetet.

Ha korrekten működtetjük a vállalkozást, akkor nem kell kamuzni a cégben, nyugodtan alszunk, tisztább lesz az ügymenet, nem kell rafkózni, kidumálni a dolgokat, gördülékenyebb lesz a kereskedés, és marketingre többet tudunk fordítani a bevételből.

help me

#372044 Ricsi

Egy kis segítséget kérnék...

A honlapunkra (www.harzo.hu) feltettem egy oldalt, a termékek között a HARZO-3 menüpontban megtaláljátok. Nem kell végigolvasni, csak ötleteket kérek, jó-e így, jók-e a színek, stb,stb.

Köszi skacok...

#371661 BudFox Előzmény: #367838

szerintem hazai Japán nepperek már régen rajta vannak a témának..amúgy jó ötlet...

Ukránok milyen jól el tudnák adni Csernobil környékén a sugárzott Audikat, Merciket...ott fel sem tűnne hogy hogy sugárzik :-)

#367838 szotyi Előzmény: #363379

ott nem jobbkormányosak?

mondjuk attól még jó lehet 1pár alkatrész, ha valakinek van ólomruhája..

#367821 Ricsi Előzmény: #367787

Köszi:)

Egyébként bárkinek odaadjuk dvd-n, ez csak segítség. De a youtube jó ötlet, szétnézek rajta, hogyan is működik, még sosem küldtem rá semmit.

#367789 RemegoKez Előzmény: #367787

- sokkal jobb a felhasználói élmény, ha a videómegosztó jóvoltából, azonnal le tudja játszani és nem kell 3 percet várni míg lejön, továbbá így nem "szemetel" a gépre.

- a videóval csináljatok vmit. Borzasztó szemcsés és ahhoz képest nagyon sok helyet foglal. Szvsz vmi el lett kefélve a konvertálások során. (az Ötletek-et néztem)

Kár lenne értük...

Mindent csak segítő szándékkal írtam! :-)

#367787 RemegoKez Előzmény: #367777

Én is tanácsolhatok vmit?

1. Az Internet Explorert támogassátok. Egy ilyen céges honlap szerintem nem engedheti meg magának, hogy a látogatók alkalmazkodjanak hozzá. (továbbá nem biztos, hogy észre veszi azt a bizonyos mondatot, lehet, csak üresnek hiszi a weboldalt és bezárja)

2. A videókat tegyétek fel egy videómegosztóra (pl.: youtube) és ágyazzátok meg a weboldalba. Senki sem fogja megnézni, ha le kell tölteni + lejátszó kell hozzá, és az mp4 kiterjesztés is "ismeretlen" sok gépen...

#367780 Ricsi Előzmény: #367778

Köszi főnök:)

Ha már ennyire penge vagy, segíthetnél, valamiért az oldal nem megy explorer alatt. Mozilla, Opera, minden ok, de explorer nem, nézd meg vele.

Köszi:)

#367778 Kissherceg Előzmény: #367777

de aranyos volt :)

sürgősen írd át:

meta name keywords és description leírást!!!

esetleg még google analytics kódot tegyél bele.

Ha a stocky főoldalán rámész és megnézed a forráskódot, akkor látod, hogy hova mit kellene írni.

www.harzo.hu ezt tényle…

#367777 Ricsi

www.harzo.hu

ezt tényleg elcsesztem, na :D

#367770 Netmaster Előzmény: #367734

Jobbra fent állítsd be a szűrést Ricsi nevére, aztán scrollozz le.

Mottóm: tanítsd meg halászni... :)

Re: Turi ügyben

#367759 RemegoKez Előzmény: #364246

"Öt éve a háztartások 13 százaléka vásárolt használtruha-boltban, ma körülbelül húsz százalék."

Ezt nem gondoltam volna...