3000 felett sokkal jobb lenne a közérzetem (a legnagyobb baloldali, veszteségorientált mutyi média birodalom papírjai nélkül). :)
3000 felett sokkal jobb lenne a közérzetem (a legnagyobb baloldali, veszteségorientált mutyi média birodalom papírjai nélkül). :)
no, akkor van a holnap és a holnapután, akkor offline leszek kereskedésileg, addig legyen szíves az orco elintézni a különböző TA-s teendőit, rések töltését stb, aztán csütörtökön szeretném legalább itt, a 2590 környékén látni ismét. :))
Tetszetős a rajz. Reméljük, hogy lejön még 2450ig :)
Szóval ha marad a szimmetria, akkor ~május és 3000 felett kell lennie.
Szerintem 12,2 eurót el kell érnie mindenképp!
Mai árfolyamon: 12,2 * 266Ft = 3245Ft
Itt egy amatőr rajzom (most csináltam :D)
http://www.kephost.com/images4/2011/3/28/85962q7lol24mwa9l007.png
Nyugi nem sokáig leszel beragadva :)
Szimmetrikus fordított fej-váll szerint május elején 3000Ft felett kell legyünk ;)
És szinte napra pontosan szimmetrikus eddig! (az más kérdés, hogy nem esett be addig mint a jobb váll, de az nem baj!!!)
Én is visszavenném,közel 500-at szórtam ki ma 3 részletben,közte a csütörtöki záró szakaszos 2495-ös pakkot. Így nagyjából 800 db hiányzik. Ennyit kéne visszavenni.
Remélem,Ott zsebében lapul valahol egy új nagybüfi. :)
Q1 lesz a belépő 12-höz szvsz.
nem örülök neki, hogy nem ment tovább: 2635-40-ért visszavettem pénteken de már csak 200 db-ot.... most beragadtam; 2 napig meg nem leszek bét-közelben.... :(
Megmondom őszintén, hogy nem bánnám, ha betöltené, mert vissza akarom kapni a ma eladott pakkomat :)
Úgyis a franciáktól függünk, nem mi váltjuk meg a világot..
Meg így nem is lenne jó, ha nem töltené be azt a rést, mert az emelkedés elakadt. Túl sokan vannak beragadva 10 felett, nehéz lett átvinnie és eljutnia 12 feletti tartományba..
12 felett meg bármi lehet.. Szerintem onnan 15 környékére simán "pattanhat"!
Látom robot itthon felhúzta 2590-re :)
Holnap tudja tömni a népet.
Holnap be fogja tölteni a rést:
http://www.kephost.com/images4/2011/3/28/sjavjjkji5jbp8yv6zkk.png
napokon belül be fogja tölteni a rést, gondolom itt is lenézhet addig... reméljük nem fogják leszúratni, habár az előző réseknél sem szúrattak, hanem normálisan betöltötte...
Valaki gyűjti kint szépen. Hagyja, hogy lecsorogjon (persze erre rá is segít), majd kitépi a könyvet.
9,63
9,4
Leszúrhatna itthon a kicsike 2500 alá (hogy kapjak).
Áh, nem hinném, hogy ilyennel szórakozna, de ki tudja.
Szerintem ezek a kis tételes vevők/eladók is a robot művei.