láttam, először 2600on állt, majd fentebb állta 2620ra, most meg 2625ön maradt 1k, meg 2600on... mikrobi nem tudja eldönteni, hogy hova lépjen... :)
láttam, először 2600on állt, majd fentebb állta 2620ra, most meg 2625ön maradt 1k, meg 2600on... mikrobi nem tudja eldönteni, hogy hova lépjen... :)
3+2k ugral a konyvben 2,600 felett. Kitepi elolem a konyvet, hulyet kapok...
Elakarják indítani oszt valami nyomi folyamatosan visszaönti... jól bezsákolhattak belőle, habár volt idejük...
Tartalék a kgy határozatában lesz, ha jó hírt közölnek, akkor 10felett zár oszt reméljük lassan de biztosan egy új bázis fog kialakulni ezen a szinten, ahonnét fentebb kúszhat...
Vagy ha biztosak magukban, akkor a kgy eredményét zárás utánra hagyják, hogy egye a fene a népet és a hét elején megfuttatják...
2300 fölé nőtt az átlagom a mai vételekkel, szerencsére még van benne tartalék.
9.94
végre gép előtt, most már a kgy is berekeszthetnék szónokolhatnának, hogy milyen pozitív dolgokat fogadtak el... oszt gyííí neki :)))
Ha a nap eleji res megmarad, lehet megnezem egy korre en is.
Egyebkent tudna vki abban segiteni, ugrott e ebben a raliban mar ressel felfele???
Szerintem is, eddig bírta. Nem baj, nekem nem hiányzott :)
Szerk: habár nem úgy tűnik..
Nagyon várakozó álláspont van... Szerintem el fog indulni az árfolyam valamelyik irányba még kgy hír előtt, abból már tudni lehet majd, hogy mire számítsunk :)
Díjaznám, ha 15:00 előtt kiderülnének a kgy-n történtek.
2635
Azt figyelem én is, hogy kezd mocorogni. Ébrednek a csigafalás után :D