Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#360937 big-ebuy Előzmény: #360931

te nem érted a összeomlás következményeit,ill. a fed munkáját.leszarom ki milyen prémiumot kap magánügy..OFF

#360936 Csokigyáros Előzmény: #360928

de jól érted... csak az usd valamihez képest gyengülne... de eu sincs jó passzban.. más se... ezért hiába gyengülne a kereszt, nem tud, mert a párja is gyenge.. és ott vannak az usd-ben nyilvántartott áruk... azt is veszik, ahhoz is usd kell... szóval ezért nem omlik össze... persze ez csak magán véleményem...

#360934 big-ebuy Előzmény: #360929

józsit osztom,sztem is ez van,lesz...long-hosszú

short-rövid angol fordításba is ....

#360933 Kissherceg Előzmény: #360931

remélem gyógyszerre költ a fed, hogy száradjon le a pajeszuk. Ha költ, azt meg a richternél..

#360932 hosszhuszár Előzmény: #360927

és ha nincs földrengés, cunami, atom, akkor hazaviszik?

Akkor miért is estek?

Vagy benne volt chartokban?

Mindenhol estek, 5-10%-ot...

#360931 Kissherceg Előzmény: #360922

emberek virtuális pénze nő, mert nyugdíj pénzhet nem férnek hozzá. Fogyasztás szar továbbra is, szóval ennyit a pénz növekedésről..

Ez nem munka volt, fed manipulál, vagyis beavatkozik mesterségesen a foylamatba, ami hiba. Megoldás nem ez.

Annyira nem érted ezt az egész válságot, pedig orrod előtt zajlott le. Pénzintézetek leszarják, nagybátyám 2008ban is kapott **** sok bónuszt és előtte, azóta is kap... Mind részvény, mind cash területen is. Itthon is kapnak a bank dolgozók...

Nagyon elvagy tájolva szvsz

#360929 big-ebuy Előzmény: #360922

mikor a arab repülő belement a toronyba 8-10éve kb csak nem 1 hét esésre jogosította fel a tőzsdéket....ált gyorsan ki is heverik ami nem komoly ok....naposan 4.potot vártam-várom sp be..és új csúcsot

#360928 BudFox Előzmény: #360920

Azt mondjuk nem értem hogy ezek miatt a dollár miért nem omlott még össze ?

Itthon is meg lehetne ezek szerint csinálni hogy rengeteg Forintot nyomtatunk, és minden embernek kiegészíti a kormány a fizetését havonta 300.000 forintra...hogy a nyugati bérek meglegyenek..ezáltal nőne a foglalkoztatottság, megnőne a kereslet...

csak kérdés, az emberek elhinnék -e hogy a forint mögött van -e még igazi fedezet ?

Ugyanezt csinálja a FED, és mindenki elhiszi hogy semmi sem változik, a dollár szinte ugyanannyit ér ?

Vagy valamit félreértettem a FED akciójáról..

#360924 hosszhuszár Előzmény: #360916

A japánok miatt esett minden, ezek az események nincsenek benne a tankönyvekben, mondhatjuk, "mesterséges korrekciónak is" , ahogy csillapodik az atom lufi, úgy állnak helyre az indexek....szerintem..

#360923 BudFox Előzmény: #360920

Ebből megint akkora lufi lesz, hogy olyat még tőzsdés nem látott...

És ezt már a profi befektetők is látják szerintem...csak ennek ellenére a longot emlegetik még mindig...abból keresnek még több pénzt.

#360922 big-ebuy Előzmény: #360906

ARRA ÉRTEM EMBERK PÉNZE NŐ,kűlföldön sok ember rv be,biztosításba ctr... tartja a lét nem bankbetétbe mint itthon és 2008ba nagyot buktak...

a másik ha kivonul piacról a lé,oda fed összes munkája ami a pénzpiac összeomlásának megelőzésére szolgál,ill a gazdaság élénkítése is de ez csak minimálisabb mert lassult a globális motor,....olaj ,nyersanyagok meg a milliárdos emberek kezébe van,nem hiába lövették ki,nőjön a profitjuk

,,,

EZ TELJES KATASZTRÓFA LENNE A VILÁGBA...ha a pénzintézetek nem tudnák kiheverni a buktát...MÉG TÖBB MUNKANÉLKÜLI,DEVIZA-HITEL VESZTESÉG ctr...akkor ez rosz hmm

#360920 Csokigyáros Előzmény: #360916

a fed eldöntötte, hogy nem eshetnek... nyomdában festék van... felhatalmazásuk végtelen... egyszerű, így nem lesz esés, mert az senkinek nem érdeke...

#360916 BudFox Előzmény: #360908

Fix hogy nem normálisak...

most akkor mi van ? volt egy SP ékelődésünk is, amiből kiestünk lefele..most mennek fel. ez csak a visszateszt, és utána le ? vagy fals letörés ? az meg vicces lenne...

áh...ezeket a zsidókat nem lehet megérteni...

majd ha eléri a nyugati partot a rádióaktivitás esetleg akkor nekiállnak komolyabban esni..

Majd valami amatőr megfigyelő kimegy a tengerpartra Geiger müller számlálóval, és feltölti a Youtube -ra akkor lesz pánik igazán...ez még kb 1 hét is lehet... vagy nem lesz semmi.

#360913 blackmarket Előzmény: #360907

had kerdezzek 1 hulyeseget: nikkei nek van premarketse mint usaban?

nem nagyon vagom az azsiai piacokat