melletted zajlik az élet.. :) nem a gazdaság állt talpra, hanem a tőzsde, nem az emberek költenek, hanem a bankok vagyona nő. Ezek alapdolgok, tények.
melletted zajlik az élet.. :) nem a gazdaság állt talpra, hanem a tőzsde, nem az emberek költenek, hanem a bankok vagyona nő. Ezek alapdolgok, tények.
Akkor most short vagy long?Most már tényleg nem tudom! :S
ha holnap egy viszonylag nagyobb esés után megint észveszetten emelkedni kezd a piac, meg pánikvételek tömkelege lesz.. én kiszállok a shortból, és megvárom míg felhúzzák a barmok jó magasra.
pénz, pénz... mögötte semmi... lufi... és a bankok pénze nő... az életszínvonal, az emberek élete meg egyre nehezebb... munkanélküliség, stb. és nem csak itthon... de ez kit érdekel???
mindegy nem érdekel, felőlem mehetnek a marsra is... elvből nem longolok... de széllel szemben meg nem... mert tiszta h.gy leszek... úgyhogy csak szemlélődöm :)
szerintem is gusztustalan...semmi se számít ezeknek a zsidó amcsi pénzembereknek, csak a saját profitjuk, és a meggazdagodásuk... :-(((
már majdnem 2 % ot emelkedtek nyitás óta...ez egyszerűen hihetetlen...ezek után még arra is képesek lennének hogy 50 pontos eséssel indítson mindössze holnap a határidő..22.750 -en kb..
az összes tankönyvet ki lehet dobni...mert xart sem ér egyik sem.
sztem meg az szörnyű mindenki összeomlást vár akkorát mint egy óriási válság kialakulásakor,hol a long most a éppen ebből a kilabalást segíti elő....sok ember pénze ,meg bankké,céggé EZ A ATOM ROBBANÁS OK SZÖRNYŰ,EZÉRT MA BE IS ESTEK RENDESEN,DE NEM A GLOBÁLIS GAZDASÁGOT VESZÉLYEZTETI HOSSZÚTÁVON,BEFOLYÁSOLÓAN
http://www.portfolio.hu/img/upload/2011/03/fedkamat_1.png azért látszik, hogy nem jön be a fed válság megoldó intézkedése..
még van egy órájuk összeomlani, bernit és a haverokat pedig vihetnék reaktorba hűtőelemnek..
számomra elkeserítő az, hogy a fed még egy ekkora katasztrófát is überelni tud...
lehet itt cunami, földrengés, olajválság, háború,.... pénz nem számít... szörnyű... :(
tovább le, ott nics qe :)
azért ha -1%-on belül zárnak, akkor japcsik, eu holnap réssel ugrik...
eddig semmi meglepi nincs a reakciókban :)
GE-t szépen megvették.
remélem mindenki poziban, mert anélkül nem izgi :-)
hajjaj, hamarosan élmény, köszi :D
forexfactory szerint 19:15
SP futiban totál kifogyott a volumen, mindenki a beszédre vár gondolom.
mikor beszél a fed?
úgy érzem mindenki gyorsan rákattant az atom témára. Jogosan persze. De tegyük fel a kérdést ha ez a buli most nem lenne, akkor meg szimplán a földrengés okozta károk által gerjesztett adósságtömegen agyalhatna a piac, h vajon túl éli-e ezt Japán. Ne felejtsük el, hogy van itt még egy Közel-Keletünk. Attól h földrengés van Japánban, az sem oldódik meg. De ha netán a fenti problémák egyike se létezne, akkor meg a pénznyomtatás által gerjesztett rekord intenzitású rally hogyan-továbbján agyalna a piac. Ez 3db alapos ok az esésre. A jelenlegi esés egy másodosztályú közepes méretű korrekció eddig..
nem azok, csak gyorsabban öregednek... :)