te nem érted a összeomlás következményeit,ill. a fed munkáját.leszarom ki milyen prémiumot kap magánügy..OFF
te nem érted a összeomlás következményeit,ill. a fed munkáját.leszarom ki milyen prémiumot kap magánügy..OFF
de jól érted... csak az usd valamihez képest gyengülne... de eu sincs jó passzban.. más se... ezért hiába gyengülne a kereszt, nem tud, mert a párja is gyenge.. és ott vannak az usd-ben nyilvántartott áruk... azt is veszik, ahhoz is usd kell... szóval ezért nem omlik össze... persze ez csak magán véleményem...
cunami miatt viszik, atomnak nincs anyagi kára, még. Biztosítók viszik haza stbstb
józsit osztom,sztem is ez van,lesz...long-hosszú
short-rövid angol fordításba is ....
remélem gyógyszerre költ a fed, hogy száradjon le a pajeszuk. Ha költ, azt meg a richternél..
és ha nincs földrengés, cunami, atom, akkor hazaviszik?
Akkor miért is estek?
Vagy benne volt chartokban?
Mindenhol estek, 5-10%-ot...
emberek virtuális pénze nő, mert nyugdíj pénzhet nem férnek hozzá. Fogyasztás szar továbbra is, szóval ennyit a pénz növekedésről..
Ez nem munka volt, fed manipulál, vagyis beavatkozik mesterségesen a foylamatba, ami hiba. Megoldás nem ez.
Annyira nem érted ezt az egész válságot, pedig orrod előtt zajlott le. Pénzintézetek leszarják, nagybátyám 2008ban is kapott **** sok bónuszt és előtte, azóta is kap... Mind részvény, mind cash területen is. Itthon is kapnak a bank dolgozók...
Nagyon elvagy tájolva szvsz
mikor a arab repülő belement a toronyba 8-10éve kb csak nem 1 hét esésre jogosította fel a tőzsdéket....ált gyorsan ki is heverik ami nem komoly ok....naposan 4.potot vártam-várom sp be..és új csúcsot
Azt mondjuk nem értem hogy ezek miatt a dollár miért nem omlott még össze ?
Itthon is meg lehetne ezek szerint csinálni hogy rengeteg Forintot nyomtatunk, és minden embernek kiegészíti a kormány a fizetését havonta 300.000 forintra...hogy a nyugati bérek meglegyenek..ezáltal nőne a foglalkoztatottság, megnőne a kereslet...
csak kérdés, az emberek elhinnék -e hogy a forint mögött van -e még igazi fedezet ?
Ugyanezt csinálja a FED, és mindenki elhiszi hogy semmi sem változik, a dollár szinte ugyanannyit ér ?
Vagy valamit félreértettem a FED akciójáról..
nem az atom miatt estek a piacok sztm, japók hazavitték a tőkét.
A japánok miatt esett minden, ezek az események nincsenek benne a tankönyvekben, mondhatjuk, "mesterséges korrekciónak is" , ahogy csillapodik az atom lufi, úgy állnak helyre az indexek....szerintem..
Ebből megint akkora lufi lesz, hogy olyat még tőzsdés nem látott...
És ezt már a profi befektetők is látják szerintem...csak ennek ellenére a longot emlegetik még mindig...abból keresnek még több pénzt.
ARRA ÉRTEM EMBERK PÉNZE NŐ,kűlföldön sok ember rv be,biztosításba ctr... tartja a lét nem bankbetétbe mint itthon és 2008ba nagyot buktak...
a másik ha kivonul piacról a lé,oda fed összes munkája ami a pénzpiac összeomlásának megelőzésére szolgál,ill a gazdaság élénkítése is de ez csak minimálisabb mert lassult a globális motor,....olaj ,nyersanyagok meg a milliárdos emberek kezébe van,nem hiába lövették ki,nőjön a profitjuk
,,,
EZ TELJES KATASZTRÓFA LENNE A VILÁGBA...ha a pénzintézetek nem tudnák kiheverni a buktát...MÉG TÖBB MUNKANÉLKÜLI,DEVIZA-HITEL VESZTESÉG ctr...akkor ez rosz hmm
a fed eldöntötte, hogy nem eshetnek... nyomdában festék van... felhatalmazásuk végtelen... egyszerű, így nem lesz esés, mert az senkinek nem érdeke...
Fix hogy nem normálisak...
most akkor mi van ? volt egy SP ékelődésünk is, amiből kiestünk lefele..most mennek fel. ez csak a visszateszt, és utána le ? vagy fals letörés ? az meg vicces lenne...
áh...ezeket a zsidókat nem lehet megérteni...
majd ha eléri a nyugati partot a rádióaktivitás esetleg akkor nekiállnak komolyabban esni..
Majd valami amatőr megfigyelő kimegy a tengerpartra Geiger müller számlálóval, és feltölti a Youtube -ra akkor lesz pánik igazán...ez még kb 1 hét is lehet... vagy nem lesz semmi.
sztm kérdezd meg a topikjában. :) egyébként passz.
had kerdezzek 1 hulyeseget: nikkei nek van premarketse mint usaban?
nem nagyon vagom az azsiai piacokat
Rótsildok irányítanak a hátttérből...már régóta tudjuk :-)
dow 11900-on
ennyit a szabad piacról...