Regisztráció Elfelejtett jelszó

Vállalkozás

Re: nincs cím

#353855 BudFox Előzmény: #353829

nekünk meg annyit kell autóznunk ha pénzt akarunk keresni hogy nemigaz...

mozgóbolttal 1 év alatt 15.000 km.

egyik autó évi 10-15 e km.

másik autó évi 20 e km.

hűtőkocsi évi 20 e km..

persze ez még mind semmi..mert vannak akik sokkal többet autóznak.

Re: Turi ügyben

#353854 Sumér harcos Előzmény: #353811

de úgy nézem nem lehet téged ettől megmenteni,nagyon ki akarod nyitni,én továbbra sem tenném:)

ha kell felszerelés szinte vadi új összeszerelhető komoly vas álványok stb....turka ládák.....

..árazópisztoly,reklámtáblák.....meg minden ami egy ilyen kb.50m2-es bolthoz kell......csak szólj nyugodtan,számlanélkül 10-ed áron tudok adni..........ugyan már csak kb. 1 boltra való felszerelésem van azt hiszem.......

egy ilyen bolt bebutorozása elmehet asztalos,reklám tábla,üzlet oromzata,vas állványok,próbafülke.....újonnan számlásan ...akár 400.000ft-ig is...attól függ milyen kell.....

#353846 Sumér harcos Előzmény: #353811

a végén már kilora és 100,200 ft -ért adtam mindent /db..............válogatott Holland,Angolt 1 osztályt.....replay,armani,devergo is volt.....esprit...

lofurulya az egész......hidd el,ha 1 boltocskát akarsz nyitni bárhol...legyen Pest jelen esetben.........halott ügy.....vsz 4-5 bolt alatt hozzá se fogj(pörgetni az árut közöttük),azoknak is távol kell lenni egymáshoz.........2 hétig tartasz az 1 boltban ugyanazt az arukészletet,már ki vannak a vevők.......és 3 hét múlva már nem is látod többé arra.........

nem beszélve arról,hogy egy Háda vagy akármi elnevezésű sok boltos azonnal megfojt 1 bolttal,fél évig sem tartana....mert ez a vásárló közönség nagyon toppon van ...hogy hol mikor van bálabontás -árucsere............2 hetente a komplett bolt árukészletet cserélni kell-ez a műsor 1 bolttal pedig egyszerűen lehetetlen...

#353837 zeeh_ Előzmény: #353829

Aki alapból a fővárosban él és nem ingázik vidékre, annak sosem értettem, hogy mi szüksége lehet kocsira. A tömegközlekedés nem annyira rossz, még ha a járművek java része elavult.

#353829 Hathor Előzmény: #353813

Én sem használom az autómat, mint mondtam újonnan vettem még nincs két éve, és 8.000km van benne. Mondjuk én nem spórolásból nem hsználom. Nálam az ok a következő.. egész nap melózom, így nincs időm eljárni, mivel a sok hirdetés, tőzsdei munkám közben gépnél vagyok, nem kell mennem, bemutatás nagyon kevés van, akkor örülök, ha nem kell kocsiba szállnom, és mozoghatok, gyorsan léphetek, így mozgom kicsit, semmi kedvem kocsiban ülni. Második, társadalmi életet figyelek a tömegközlekedésen, találkozom emberekkel. Nagyon érdekes kép van a buszokon érdemes felszállni a piros hetesre, vagy 173as Újpalotától budáig átmenve. Nagyon szuper tanulmányi út! én élvezem.

harmadik.. semmi kedvem a jeges, trutyis, ködös időben kocsikázni. Hátrány kocsi nincs kihasználva.. áll magában, pénz vesztés, érték romlás, mellette kötelező szervíz, költség.

Jön a jó idő, alig várom, hogy kimenjek motorozni, akkor megint minek?

Asszony a másodautóval viszi a gyerekeket.

Nem tudom, de valamit gyökeresen változtatnom kell..

#353824 BudFox Előzmény: #353583

Hello

nekem van ismerősöm aki a Bárdi autónál dolgozik...itt Vas megyében nem panaszkodik..egész nap van sok fuvar, sok kivinni való alkatrész.

De audi - vW szalon az pang...egész januárban 3 új autót adtak el a 3 márkából összesen :P Szombathelyen

#353821 BudFox Előzmény: #353813

Ne is mond...hazafelé amikor megyek Sárvárról...igaz mellékút, de elég forgalmas szokott lenni...van úgy hogy az egész 15 km -en nem jön velem szembe senki.

a 86 -os főút mellett lakunk amúgy itt azért mennek a kamionok, azoknak muszály...napi 3500 kamion megy el...az össze új autót innen szortírozzák a Balkán felé, meg midenfelé..

a sok litván, észt, lengyel, szlovák, szlovén, horvát, osztrák..meg még kitudja milyen náció

#353813 zeeh_ Előzmény: #353635

Igen, látványosan csökkent az utakon az autók száma, pedig a fővárosban azért van lóvé a magasabb fizuknak köszönhetően vidékhez képest.

#353811 Hathor Előzmény: #347228

két éve voltam Nápolyban, akkor a pályudvar mellett volt egy platz, ahol szerdán volt piac, olyan józsefvárosi piacos féle, szétrámolva, tele kínaival, meg mindennel, de viszont találtunk a közepén egy használtruha kereskedőt, minden ruha 1Euro volt, a gyerekeknek édes kis ruhákat, szoknyát, polókat, nacikat vettünk 1-1-1-1euroért. Én is a leválogatott ruhákra gondoltam. Asszony bement a hádába vett 1kiló rucit a gyerekeknek kb 2000Ftért, volt benne 2szoknya, 2 blúz, 4 poló, egy nyári dzseki kb.

Újlipótban a válogatott polókat 600-1000Ft-ért adják a boltban szoknya nadrág 800-1000Ft.

lehet számolgatni.

kint ha egy euroért turizok az is 300Ft/darabra jön ki, de azokat simán 800körül lehet/darabon adni amiket vettünk.

Ugyanakkor mint mondtam az ovis kört be tudnám vonzani bizós értékesítésre, ami nem igényel befektetést sem, mert berakják a cuccot és vagy eladom, vagy nem. Nem beszélve az itthon álló 5zsák ruháról stb..

na persze elhatározás kell hozzá, no tőzsde, jövés menés, leválogatás, árulás, jó árukészlet kezelő progi, egy jó helyen kiadó üzlet, amivel tele van a város, most kiadóban lehet bőven válogatni, ahol a szemem kívánja.

Csak megint húzzam magamra a melót 16órában, nem elég így is az ingatlan, meg a tőzsde..

Jön a harmadik akkor. Na persze asszony csinálgatná, de ugye már kezdi, hogy csak pár órát tudna bent lenni, mert ugye a gyerekeket, háztartást is kell kezelni, így üljek én is be, és csináljam. Ok.. de már megint mindent én?? :)

na mindegy.. még továbbgondolom..

amikor bevonok új vállalkozást, a másiktól vonom el az időt. Egy seggel 4lovat meg megülni nem lehet.

Gondolatok? Vagy adjam fel az egészet a turiért?

#353682 Waszeitung Előzmény: #353668

Pappasék ugye Görög tulajdonban vannak,hogy a raktár hol van azt nem tudom de teherben elég komoly raktárkészlettel rendelkeznek itt Pesten is,ha személy alkatrészben gondolkozol azt hiszem lesz egy tippem majd számodra,Hoványékat keresd meg talán tudnak segíteni...

#353668 hosszhuszár Előzmény: #353664

Köszönöm.

Szerintem szgk-nál másképp lehet.

Én németországra gondoltam, szerintem onnan jönnek a megrendelt alkatrészek.

#353664 Waszeitung Előzmény: #353645

Csillagosoknál következő a helyzet:ez év február egytől nem szolgálják ki a viszonteladókat,csak magánszemélyeket.A cég ahol dolgozom Pappasnál vásárolt idáig,ez most megszűnt,tehergépjárműre tuti így van,vszeg személyre is,van egy Belga kereskedő cég aki a partnerünk,szintén nem tud gyári alkatrészhez jutni...viszont akinek van a tulajdonában MB az kap motyót,hogy ez mennyire van a tulajdonodban lévő típushoz kötve és van e mennyiségi korlátozás azt most nem tudom,de utánakérdezek...

Scaniánál már évek óta így van,kereskedő csak listaáron és kp ra kapja az alkatrészt,a kamion tulajdonosa kedvezményt kap és utalásra vásárolhat.

MB nél most keressük mi is a kiskaput...

#353645 hosszhuszár Előzmény: #353626

Azok a szerelők is veszik az alkatrészt valahol....

Nem suzuki alkatrészre gondoltam, hanem a csillagosra...

Abból is inkább a futóbb típusokra, és lehetőleg a nélkülözhetetlen alkatrészekre...légrugó, pl.

Többnyire rendelős minden alkatrész, fékek, kopók kivételével, de azokat nem is tartanám.

Főleg az érdekelne, hogy tudok csillagos alkatrész értékesítő lenni?

A legolcsóbb lennék szerintem, ha van kellő árrés.....

Nem meg gazdagodni megélni szeretnék.....és dolgozni.

A szerviz felszámolásánál nincs valami ami érdekelhet engem is?

emelő?

#353635 Sumér harcos Előzmény: #353608

Pesten már lassan auto sincs az utakon.......annyira vigyáznak az emberkék,hogy ne kopjon.....már vagy két hónapja,Váci útról ,Árpád hidon a Déli Pályaudvarig szinte 10 perc alatt eljutottam amikor csak akartam:)már a Pesti is leteszi a gépet...

#353626 Csokigyáros Előzmény: #353612

a márkaszervizek rezsidíjának a feléért a legjobb szerelők magánműhelyeket alakítottak ki... rugalmas időbeosztás, gyors és olcsó alkatrész ellátás..

most számolok fel egy szakszervizet (Suzuki) és a sok gyári alkatrészt negyedáron sem veszi meg senki... minek vegyen valaki eredeti hátsólámpát, amikor a jó minőségű utángyártottat negyedáron megkapja... az emberek nem a napi élelmiszeren spórolnak először... halott ügy