Regisztráció Elfelejtett jelszó

Vállalkozás

Re: nincs cím

#353612 MrTibi16 Előzmény: #353604

Kinek drága a márkaszerviz, a suzukis és az opelos tulajoknak (nekem is opel van és nekem is drága:D), akinek BMW-vagy audi, vagy WV van az elviszi,(jah és nem beszélve a flottákról ami ugye tavaly ment) sok márkaszerviznek dolgozunk, külföldről hozzák az autókat ide szervizelni...

#353608 MrTibi16 Előzmény: #353583

Parts Center Budapest az ügyfelünk! tavalyi év nagyon ment nekik! Erre az évre viszont stagnálást várnak!

#353604 Csokigyáros Előzmény: #353583

amikor az új kocsi áll, a márkaszervizek drágák, akkor szerinted?

nekem van egy... ő nem panaszkodik :)

Szép jó estét. Van vala…

#353583 hosszhuszár

Szép jó estét.

Van valakinek autó alkatrész kereskedő ismerőse?

Hogy megy mostanában?

Re: Turi ügyben

#347240 Sumér harcos Előzmény: #347238

jó ....hát most erre (az aluminium)az ágazatra nem volt rálátásom eddig,(nem értek hozzá).....az életem során....biztosan megy:)))

de nem is hiszem ,hogy egy üzlethelyiségben végzi egy kényszervállalkozó ezt a műveletet:)))

#347239 Sumér harcos Előzmény: #347228

ismerek másokon keresztül ugyan 20 db bolttal rendelkezőt akinek jól megy a bolt most is bálás göncben.....

de ott mögé kell nézni a dolgoknak,a vállalkozásának....offshore....semmit nem fizet,ha gond van csődöl....és nyitja a következőt más offshore cég néven.....az elmúlt 5 évben vagy 4szer váltott már.........

Apeh meg kutakodhat Bahreinben vagy ott ahol akar......van egy megbizott ügyvezetője mindig......aki nem tulajdonos,és hali....

#347238 hosszhuszár Előzmény: #347234

Alumíniumot szeretnék krómoztatni, hívtam pesti céget, elvállalják, nyár eleji határidővel.....

Vidéki cég, 1 hónapos átfutással.....

#347237 Sumér harcos Előzmény: #347234

én ma ha kinálnának egy kocsmát....üzlethelyiséget tulajdonjoggal,hogy itt van....kurta jó áron vedd meg ....hatalom buli...ez igen,ez lesz az:)))

a legvadabb álmomban sem tenném....semmit ,de semmi ilyenforma vállalkozást nem tennék a magamévá......

tele van az Ország ilyen jól menő ,eladó vállalkozásokkal...

#347234 Sumér harcos Előzmény: #347228

pedig az olasz gönc a legalja.hu ennek az ágazatnak.....

angol,holland....és vhol ezek után a végén krusnyog az olasz minőségre.....

az emberek pont ennyit látnak az egészből....itt is nyilik ott is nyilik ,mekkora bolt:)

pedig lóxar az egész,nem üzlet.....már nem az........kb. 2007 -ig jóindulattal még az volt....

de igazán 1989-2000-ig volt az ,mikor kvotarendszer volt a behozáshoz....na akik akkor benne voltak,volt kvotájuk....azok kaszáltak ezzel.....óriási vagyont.....

a boltok már akkor is csak apropénzt kerestek.....most meg szinte semmit....

ez olyan ,mint a kocsma kérdése.....mindenki mekkora bolt,játékgépek mi egymás....

semmi az egész....2002 olyan hanyatlás,hogy vicc az egész ágazat....

ma MO-n sima halandónak is elérhető üzlethelyiségben végzett kisvállalkozás,amely jó üzlet lenne,hozná a dellát....nem létezik,nincs,semmi nem megy........aki nyitva maradt vmivel....az már teszem azt 50éves kényszervállalkozó ..máshoz nem ért........de nyugdijba még nem tud menni...0-ás az egész,de erőlködik..stb stb.

#347228 Zabás Előzmény: #345063

Szomszéd utcánkban egy ismerős lány olasz gyerekhez ment férjhez ők olaszból hozzák be a kilós ruhákat. Iszonyúan megy nekik is. Mondjuk a fiú már kint is ezzel foglalkozott, alap már meg volt neki.

Itt Fóron is 4 vagy 5 Angol használt ruhás nyílt!

#345063 hosszhuszár Előzmény: #344918

Angol, a zászló is ott van, minden Háda üzleten.

Ruhából ez az egy megy, csak a használt ruha.

De abból is csak a háda....van valami jó forrásuk, angliában szerintem.

Gombamód szaporodnak a háda üzletek, ez csak egyet jelenthet, megy nekik....

A garaitól nem messze, a tököly út, murányi utca sarokal szmeben, van egy háda, ott, amikor friss árú érkezik, sorban állás van az üzlet előtt.

Ott nézz körül, ha ilyet akarsz, de csak velük.

Szerintem már bálában venni nem érdemes, csak válogatva.

január 1-től a KFT válla…

#345007 Sumér harcos

január 1-től a KFT vállalkozási forma..... elég jelentős adókedvezményt kapott..?

változott itt vmi?tud erről vki vmit?

viszont az egyéni vállalkozóknak nuku....ők maradnak,kerülnek igazán szopóágra...

mert akkor ez esetben minden egyéninek KFT -t kell venni,akinél kivitelezhető(gondolok itt vállalkozás milyensége ,nagysága)egyik ismerős most vásárolt éppen tavaly 1-et 10.000ft-ért.........ugyan vigyázni kell itt,ugye,hogy mit vesz az ember,hiszen az APEH pajtás.....még a régitulaj bűneiért is 5 évre vissza előhúzhatja a céget....

#344999 Hathor Előzmény: #344930

Nyilván nincs, mert nem ők szorulnak erre.

Ezért gondoltam, hogy esetleg leadják a nem hordott cuccokat, vagy leselejtezett dolgokat. Én ismerőseim körében is kezdem látni, hogy jobb cuccaikat zsákolják, és viszik Pl Cora ruhagyüjtő konténerébe kidobni, vagy leadják a rászorultaknak, kint miért lenne másképpen, elég gics más hordott ruháját felvenni, én sem vennék fel más után használt ruhát, de s szegénység nem válogat itthon.

Sumérnak köszi, válaszoltam is.

#344988 Sumér harcos Előzmény: #344918

hagynám a csodába ezt a szegmensét a piacnak....nem üzlet a használtruha már...vsz..

de küldök privátot is részletekkel,ahogyan én látom:)

foglalkoztam ezzel is egy ideig,mint vállalkozó:)