Regisztráció Elfelejtett jelszó

Genesis_Energy

Re: élménybeszámoló

#35105 Gudakes Előzmény: #35102

A Cogenco nevet kellene lecserélni Genesis valamire, és akkor már frankón nézne ki az egész cégcsoport. :)

Re: élménybeszámoló

#35102 Mercurius Előzmény: #34816

Krumi: Figyu, nem tűnt fel hogy a projektek kikerülnek a Genesis Energy Nyrt alól? Miért kéne távozni Rényinek (meghatározó tulajdonos a cégben, úgy ahogy az STP is, jár neki egy hely már csak ezért is, meg azért is, mert eddig ő grundolta össze a dolgokat!)? Vagy miért az állami támogatás miatt kéne maradnia? Miért kéne új székhely? A cég marad, az érdemi tevékenység meg a Cogenco alatt fog folytatódni. Annak Rényi nem tisztségviselője, és a székhelye is másol van stb.

A magyar projekt meg marad az NYRT. alatt, jelenleg tetszhalott állapotban.

Re: élménybeszámoló

#35029 Gudakes Előzmény: #34997

Aki vett az 500-as régióban az máris jól járt. Én hallgattam az óvatos tanácsokra, ebből kimaradtam. Teli vagyok Pannergyvel, amit nagyon jónak tartok, de mint "hívő" újra ezt is vennem kellene. :)

Re: élménybeszámoló

#35025 Gudakes Előzmény: #34997

Lehet jön még emelkedősen egy pár nap, de én akkor is egy idő múlva 650 környékére várom vissza. Messze van még május vége, addig sok türelmetlen, aki most belevett dobni fogja, és mindért persze fújjolnak majd, hogy milyen szar ez a cég. És aztán ismét mi leszünk a hibásak, akik "rábeszéltük" az embereket a vételre. :)

Re: élménybeszámoló

#34997 Mercurius Előzmény: #34917

Hajrá Cogenco? :-DDDD Na nem... maradjunk a számoknál. Örülök inkább a napi max. 20%-nak... a többi nem annyira érdekes. Mindenesetre van mit behoznia az árfolyamnak.

Technikai ellenállás 745....

Re: élménybeszámoló

#34917 Moiser Előzmény: #34883

Jó.

Én is. :)

Na, kiváncsi leszek az eredményre...addig meg izé...'hajrá Geni?' :D

Re: nincs cím

#34860 Mercurius Előzmény: #34809

"A Genesis részvényesei idővel egy tengerentúlon jegyzett társaság pakettjéhez juthatnak hozzá, ha a tegnapi közgyűlés után nyilvánosságra hozott befektetői szándéknyilatkozat megvalósul - tudtuk meg Kunovits Jenőtől, a társaság alelnökétől. Aki azt is elmondta: a stratégiaváltás oka, hogy a befektetők nem szívesen adják a pénzüket olyan projektekhez, melyeknek a holding központja kockázatos régióban fekszik." Tőzsdeforum.hu

Re: élménybeszámoló

#34852 Moiser Előzmény: #34799

És?

Nem is vártam volna tőlük kevesebbet, ilyen végső kiélezett helyzetben, sőt nagyon profinak találtam a kivitelezést

Ha már innentől rájuk van bizva a 'sorsunk' az a minimum, hogy résen legyenek, és ügyesen és effektiven végezzék a dolgukat, mindegy miről legyen szó...

Sztem.

:D

Ami meg a kollektiv lemondást illeti,ketten nem voltak ott, tehát valószinű, hogy igy volt a helyesebb...és a biztosabb az ügy.

Re: élménybeszámoló

#34816 Krumenaker Előzmény: #34772

Egyetlen érvet tudnék a pozícióban tartása mellett felhozni, az pedig a jelenlegi magyar politikai elittel vélhetően meglévő jó kapcsolata. Vagyis, az állami támogatások felvételéhez lehet, hogy szükséges a személye.

Itt még szerintem nagyon komoly változásoknak nézünk elébe. Azon se lepődnék meg, ha rövidesen megváltozna a cég székhelye. Aztán esetleg a neve, tevékenysége is.

Re: élménybeszámoló

#34799 Mercurius Előzmény: #34700

"szimplán lehet hogy kissé paranoiásak..."

Érdekes, Rényi pont ezt a szót használta privát a történtekre...

Re: élménybeszámoló

#34783 Mercurius Előzmény: #34700

Ha a lemondások már elő voltak mind készitve, akkor mi tartott 2,5 óráig a papirok szerkesztésén? :)

Azért mert kollektív Felmentvényről és lemondásról volt szó, nem pedig egyénenkéntiről. Azokat a papírokat kellett megcsinálni különkülön, ill. egybe venni a felmentvényt, és a lemondást.

Re: élménybeszámoló

#34772 Moiser Előzmény: #34739

Elméletileg 2 hónapon belül meg kéne legyen a két leány átvitele amcsiba, utána pedig továbbra is szükség lesz egy verézigazgatóra, még ha nemis lesz sok tevékenység a cégben.

Nem beszélve arról, hogy az ügylet után talán a Fund is kifizeti a tartozást és a magyar telket lehet törleszteni stb...

Ehhez nincs szükség nagyon másra, mint RG-re és a megszokott csapatra..

Re: élménybeszámoló

#34742 Krumenaker Előzmény: #34734

Szemem jobbra néz, fülem balra figyel :)) Mindent láttam és mindent hallottam :D

Re: élménybeszámoló

#34739 Krumenaker Előzmény: #34690

Most úgy néz ki, hogy még 2 hónapig lesz vezérigazgató. A közgyűlés végén a jólfésült svájci megkérte, hogy az új IT működésének megkezdéséig ne hozzon a menedzsment semmilyen lényeges döntést a cégnél. Baljós szavak! (Rényi jövőjét tekintve.)

Itt a bizalom eltörött, és ha nincs bizalmad a másikban, akkor nem hagyod meg felelős pozícióban (a cégedben). Más játszótéren játszhat amit akar.

Re: élménybeszámoló

#34734 boeloembika Előzmény: #34690

Krumi nem figyelhetett, gyanítom Moiser miatt jár Genesis közgyülire, és erre utalt is. Kosztolányi is megmondta: ne szeress bele a részvénybe. :))

Re: élménybeszámoló

#34700 Moiser Előzmény: #34680

Ha a lemondások már elő voltak mind készitve, akkor mi tartott 2,5 óráig a papirok szerkesztésén? :)

Nyilván meg voltak beszélve, de azért sztem ez egyértelműen egy 'biztonsági' húzás volt, hogy be is következzenek.

Ez is csak az eltökéltséget mutatja, amellyel feltétlen új irányba terelték a céget.

Megjegyzem, a Fundnak már volt egy kellemetlen tapasztalata egyszer előre megbeszélt dolgok be nem következtével, szimplán lehet hogy kissé paranoiásak...

Mind1.

nem ez a lényeg,hanem hogy végre nincs állóviz...