Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: élménybeszámoló

Mercurius Előzmény: #34447

Látom észnélkül menekülőre fogták a bennfentesek, olyannyira, hogy még az irányt is elcseszték tévedésből, és felsőlimitre ment a papír 17,5 millió forintal. Jajj, itt gurult egy gyógyszer az előbb... kié lehet... nem is tudom...

-------------------más------------------

Nem teljesen értek egyet azzal a forgatókönyvvel, amit Krumenaker vázolt (csak részben). A Társaság életében új fejezet kezdődött, és ahogy ez várható volt, és szóba is került már itt korábban, a régi IT tagoknak semmi helye már a cégnél. Rényi nem lett kidobva (még), maradt IT tag, és vezérigazgató. Az IT tagok lecserélése nem váratlan húzás volt, ez előre tudott forgatókönyv lett volna. A kollektív felmentvény váratlan meg nem adása okozott feszültséget, mely elég következtetlen lépés (Annak fényében, hogy a lemondások már elő voltak készítve), hiszen egyrészt saját maguk ellen is szólt (mint meglévő IT tagok). Teljesen tiszta lappal akartak indulni. Végül az egyezmény annyit változtatott az eredeti forgatókönyvön, hogy külön-külön személyenként lett megszavazva a felmentvény, a lemondással egyetemben.

Mindez a belső bizalmatlanságot mutatja, melynek jeleit már az őszi közgyűlésen is láthattuk.

Az új szereplők megjelenése számomra azt mutatja, a jelenlegi és a leendő új tulaj komolyan gondolja a dolgot. Hallhattuk, az IT leváltása alapfeltétele volt, az új befektetővel való tárgyalásnak. A profibbnak szánt közgyűlési levezetés (nem sikerült), a jogi szakemberek megjelenése azt mutatja, vége a családias ráérős cégirányításnak (és közgyűléseknek), és új szelek fújnak, a hajónak el kell indulnia végre, méghozzá egy világos irányba.