Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nyilasi befektetési alap

Re: nincs cím

#342435 Tombolatom Előzmény: #342432

Van benne valami és tényleg nem akarom offolni ezt itt, de ha te tudsz akár egy fizetőset ami jól működik és megbízható akkor én kíváncsi vagyok rá mert nem feltétlenül akarok ennyi időt és energiát döntést bele rakni mint most.

Én nem találtam pedig 10 év alatt kipróbáltam pár szignnál szolgáltatót is mint puretick.com...sok átverés. Az oktatások is itthon ahol "élőben", de ebéd szünetben kötnek vagy éjszaka is ilyenek.

Ha az enyém menne azt lehetne finomítani, twitter, sms, email. Én is állandóan kereskedek az Iphoneon és beírtam arról a blogba. Egyenlőre ingyenes és frissítős:))

Lehet téged még nem győztelek meg és lehet nem is lehet...de én tudom, hogy jó vagyok és amúgy pedig igen is izgat minden beírásom a blogba mert hülyét csinálhatok magamról egy kereskedéssel is akár:) Amúgy pedig én nem nézek chartokat vagy csak ritkán, nem érdeklnek a gyertyáid és ezt talán nem árt a gondolkodásomat megtanulni...ingyen most. Ha menni fog és lesz több mint 100 érdeklődő akkor pl korlátozni kellene mert mozgatnánk a piacot is akár, szóval ez a szignál szolgáltatás nem olyan egyszerű.

#342434 Kissherceg Előzmény: #342422

Ennek még ez az oldal is bőven többszöröse. :) Tudom, szerény vagyok, amit köszönök a fórumos kollégáknak. :)

Blogolás kevés a sikerhez. és a nyomulás is.. :)

#342433 banyaiz Előzmény: #342422

Hű, nagy fába akarod vágni a fejszédet. Dolgoztál volna már pénzügyi területen valahol (ha igen akkor elnézést) akkor nem kívánkoznál oda. Félkatonai szervezet az összes, legalábbis amit én láttam belőle. :) Hamar visszasírnád a jó kis trader létet szvsz. Azt nem tudom milyen lehet alapkezelőnek lenni, de nagy felelősség és nyomás lehet rajtad folyamatosan. Kicsit kötöttebb is mint, hogy most nincs kedved akkor nem kapcsolod be a gépet stb. :)

Persze valamit valamiért.

#342432 _pda_ Előzmény: #342430

hmmmm...., kicsit furcsa nekem, h mindenki tözsdés blogból akar profitálni mostanában

voltak itt már jópáran, volt nyitott ami zárt lett, majd elhunyt az illető, volt meghívásos, majd az is fizetős lett, volt aki csak simán benyögte, h megfelelő összegért osztja az észt privátban

minden tőzsdés oldalon trader szobákba botlik az ember, ott is lehet tippeket kapni jópénzért, szóval próbálja magát mindenki eladni

szerintem vagy van valakinek valami ötlete ha ránéz egy chartra, vagy megette a fene az egészet, neked is megvannak a saját elképzeléseid a piacról a saját poziciomanagelési szabályaiddal, hogy fogja ezt valaki követni élőben?

mi van ha a következő órás gyertya fordítja a trendet és zárni kell a pozit? nyomom 2 másodpercenként az F5-öt és nézem mit írsz?

szóval magas ez nekem

#342430 Tombolatom Előzmény: #342426

Nem magamat akarom reklámozni, hanem a blogot. És nem itt, hanem index.hu vagy hgv.hu-ra gondoltam. (jól van itt is na, de én is felraktam a stocklanyardot) Remélném tőle, hogy idővel mondjuk, ha már egy éve csinálom akkor lehet pl havi 10 ezer Ft-ot kérek érte vagy mint amerikában jópár blognál csak donációt aki akar ad, aki nem nem. Lehet itthon ez nem működik...De ez az ötletem ezzel kapcsolatban.

Amúgy nem hiszem, hogy exhib hajlamaim vannak, ha ez a fotó lehet nem is jó ide:)) Ha semmit sem ér a blog a piac szerint akkor minek csináljam? Nyitáskor az a 3-5 perc is sok pénzemben van néha amíg nem kereskedek. Logikus nem? Ha lenne 100 ember akinek megér havi 10 ezret az havi 1 misi az már nekem megéri a tőzsdés jövedelmem mellé. Szerintem ez fairebb dolog mint sok oktatás itthon ami 200 ezer ft-ba kerül és nem sokat ér. Ez lehetne egy olyan blog ahol emberek megosztják az ötleteiket és én kereskedek élőben...idővel mint ma is lehet tanulni belőle, hogy gondolkozok, miért shortoltam ma le egy +10%-ban gapelő MRO-t vagy vettem MOS-t.

Miért szeretnék alap vezető lenni? Nem index követő akarok lenni, hanem relatíve szabad kezet kapni mint most van. A Marco Polos alap se nyilasi nem idexes. Csak az előző okosabb mint az utóbbi per pillanat. Én egyetemen dolgoztam 10 évet. Hiányzik a szociális elem, megbeszélni ötleteket emberekkel, viccelődni, együtt ebédelni...stb. Most itthon ülök...párom dolgozik, esténként néha ez meg az van haverokkal, hétvégente buli, de ez nem az ami megéri nekem ezt a havi pár ezer dollárt mert kint is ennyit kerestem 0 stresszel az egyetemen.

#342428 szotyi Előzmény: #342423

bocsi de ezt a reklámos dolgot én nem értem kristálytisztán

mit vársz előfizetőket? mennyi lenne a havidíj?

attól többet vársz mint a 4% hozam?

ha ez nem jön össze, többet keresel usa-ban?

(nagyon fontos! nem kötekedés, szimpla kérdések)

#342426 ikszf Előzmény: #342423

Igazából mit akarsz elérni az önreklámmal? Van egy kis exhib hajlam? :)

Elég volna, ha az a pár fejes, befolyásos ember meglátja benned a tehetséget, de sztem egy pf manager állással jó időre visszafokoznád magad egy napi 9-10 órás munkaidőben dolgozó benchmarkkövető pf managerré. Sose dolgoztam ilyen pozícióban, nem tudom milyen lehet, de egy fal választott el tőle, és sztem nem trader-nek való :) (Bár Concordnál biztos élveznéd a közeget, de akkor is melóvá válik a tőzsde). Nem jobb neked, hogy sikeres vagy, és nincs semmi kötöttség?

(szvsz az menjen pf managernek, aki nem ért hozzá)

#342423 Tombolatom Előzmény: #342419

köszi a tippet lackok. Nem tudom én se, nem értek nagyon a technikai dolgokhoz:)

Attiati: Megírom, ha ír vissza...kicsi az esélye

Tényleg hajlandó lennék havi 100-200 ezret reklámra költeni, csak legyen értelme. Na jó maradjunk azért a toppiknál. Jó lenne azért nyilasival elbeszélgetni. Kissherceg írta, hogy megszervezi egyszer, de még nem sikerült.

#342422 Tombolatom Előzmény: #342417

Ezt nem értem teljesen...Én vagyok a kisebb vagy a befektetési alap, manyu...stb?

Nem tudom, nekem a mostani 110 ezer dolláros személy szerint sok pénz. Tudom másnak nem. De én elég komolyan veszem a kereskedést vele és ezzel se egyszerűen nyomtam ma 40 ezer dolláros longot.

Nem egy öröm, sőt utállok tőzsdézni:) Bele kerültem, thanks nővéremnek és mivel veszítettem és felnyomta az agyamat megfogadtam, hogy vissza keresem. Azóta sikerült bőven és csinálom mert tudtam, ha feladom az amerikai állásomat mert nem vagyok hajlandó elvenni egy csajt akkor itthon necces lesz. De értek hozzá 10 év után. Tudom más egy bef alapot vezetni, de őszintén nyilasi 5 misije $ nem okozna csuklást nálam. 50 misi már igen. A legtöbb itthoni befalap index követő, vagy mint vakmajom rizikó mentest csinál a kötvényekkel...stb. Biztos sokat nem ismerek, de a BWM-es srác is felakart venni 2008-ban majd azért kimászott a nagy minuszból:) Aki most tetszik nekem az a marco polo alapot vezető srác. Ő gondolkozik mielőtt entert nyom.

Amin tényleg csodálkozok, hogy 3 hónap havi 4%-os hozam után amihez még van egy hetem...igyen beírva csak napi 300 ember nézi meg az oldalamat. (ki tudja hányszor frissíti egy:) Nem tudom hol kellene reklámozni, de ezüst tálcán teszem a tudásomat ingyen emberek elé amivel lehetne keresni és no interest::) Fél évig irkáltam élőbe be az indexes fórumra is. Nem is értem nyilasi, hogy lett ilyen felkapott vagy, ha valaki tudja akkor mondja meg légyszives hol reklámozta magát:)

#342419 lackok Előzmény: #342412

OFF:

" napi 200-300 látogatónál nincs több az oldalamon"

Nem biztos, hogy ez a valós szám. Én pl RSS-ben kapom tőled a frissítést, tehát a hírolvasómban (Google Reader) olvaslak. Nyilván azért, hogy minden bejegyzésről tudjak azonnal, mégis az oldalad a böngészőmben emiatt már nem nyílik meg. nem tudom, hogy ez regisztrálódik-e a látogatottsági adatokban?

Mondjuk ehhez egy tipp, hogy a blog beállításaiban tudod állítani a "Közzétételt", hogy ne az egész Comment-et küldje ki RSS-ben hanem csak a szalagcímet és egy részletet. Akkor mindenképp fel kell mennem nekem is ha látni akarom a teljes bejegyzést.

ON

#342418 ikszf Előzmény: #342398

Azért majd írd meg, hogy meddig jutottál a pf manager ügyben, nagyon kíváncsi vagyok :)

#342417 Amatoregy Előzmény: #342412

:DD

azért egy dolgot tartsál szem előtt. Általában (hangsúlyozom általában) a kisebbek nagyobb hozamot érnek el.

Lásd befektetési alapok, nyugdíjpénztárak, stb.

Szóval ha lenne neked is annyi pénzed (ami közös) és nem úgy alakulnak a dolgok akkor lehet, hogy te is másképpen látnád.

Valahogy úgy mintha az ember demózik illetve ha élesben teszi. Demóban milyen simán rakod a stoppot (vagy nagy ívben nem érdekel és a végén busás nyerő lesz...)

:DDDD

#342412 Tombolatom Előzmény: #342402

Köszi szamuráj:) Nem hiszem...szkeptikus a magyar. Igaz én is az vagyok. De tényleg csodálkozok, hogy napi 200-300 látogatónál nincs több az oldalamon mert ezzel pénzt lehet keresni és ingyen van. Mindegy, ha nem találok itthon munkát és az oldal se indul be akkor irány amerika megint Szeptembertől mert ez egy kicsit antiszociális itthon blogolni meg fórumozni:)

#342402 lackok Előzmény: #342398

Kívánok sok sikert hozzá! A mutatóid jók, egy próbát nekik is megérhetne. A pszichó diploma majd akkor kell ha te is 820 millára tenyerelsz mint "Attibá"..:)

A te átlagolásaod azért merőben más szerintem. Nem hónapokon keresztül teszed és nem a piaccal szemben. Gondolom a 2007-2008-as nagy szakadásoknál nem voltál beragadva bankrészvényekbe hónapokra.

Amúgy te is használsz STOP-ot csak manual-t. Olvasom a blog-ot szoktam látni, mikor beismerve a tévedésed mégis zársz egy pozit. Pl. pont a REE short nem rég.

Szóval drukkolok a pozitív válaszlevélhez!

#342398 Tombolatom Előzmény: #342387

Tudod szeretem a humorodat, de abszolút nem hiszek a stoplossban. Nyilasi hedgelhetett volna, shortolhatta volna a tőke 10%-val majd ráépített volna miközben kereskedett volna a menő szektorokkal mint most a bányák, REE, mezőgazdaság, nyersanyagok.

Az abszolút nem hiszek benne azért nem igaz. Én fogom legelőször eldobni egy REE részvényt ami még a földet se túrta, ha szakadni kezd, de egy EWG, XLF, XLK, WMT, XOM,stb.stb-ben hajlandó vagyok leátlagolni örömmel. Szerencsére mostanában nem volt erre példa, de a nyáron tudod az indexen többször is átlagoltam, majd kaptam érte és a végén jól kerestem vele.

A vicc kedvéért mivel unom magamat itthon. Ma is kerestem több mint egy 1000-est és azóta ülök a babérjaimon írogatva mindenhova...szóval írtam a Concorde vezérigazgatójának nem e akar engem portfólió menedzsernek:) Kíváncsi vagyok a válaszára, de az biztos, hogy jobb eredményeim vannak 4 éve mint az Ő akármelyik alapjuk:) De egy pszichológia diploma nem jó ajánlólevél. Azért megadtam neki a blogom címét:) Ajánlom, hogy ne kezdjen ellenem kereskedni:)))

#342390 bugi5 Előzmény: #342378

"Hát nyilasinál ez nincs betartva az biztos."

A 2-es pontra Nyilasitól idéznék: "nagy súlyú diverzifikált equity shortban van az alap". Szerintem a többi ponttal sincs gond, aki meg a stop-loss híve az válasszon másik alapot, hogy mást ne mondjak ott van mindjárt a VM:)

#342387 lackok Előzmény: #342378

"Ha pedig akár csak gondolatban is a spekulációs bűnök bűnére, a leátlagolásra vetemedsz, és egy veszteséges pozícióra ráveszel lejjebb, vagy ráadsz a shortra feljebb, tehát amikor a veszteséget realizálni kéne (hiszen a piac azt mondja, hogy rossz lóra, göthös gebére tettél), éppen hogy növeled annak lehetőségét, akkor egy szavam sincs hozzád, akkor nem értesz semmit, hülye, ostoba, tuskó és fajankó vagy, aki ostobaságból kovácsolt méretes lapáttal magának ássa meg a sírt. Már most hulla vagy. Homlokodra a piac fekete keresztet fest, egy pillanatra sem téveszt szem elől, nyomon követ, mint vadász a vadat, és az első adandó alkalommal abszolút hidegvérrel lemészárol, felkoncol, kinyír, lekaszabol. Nem fogod megúszni.

STOP LOSS

STOP LOSS

SZENT STOP LOSS

AKKOR IS HA CIGÁNYGYEREK HULLIK AZ ÉGBŐL

AKKOR IS STOP LOSS

vakmajom.hu"

-26%-on áll most. Szar l…

#342378 Tombolatom

-26%-on áll most. Szar lehet azért neki minden nap felkelni amilyen a tőzsde mostanában még egy reménysugarat se nagyon kap szerencsétlen.

Vicces volt amikor elolvastam a concorde filozófiáját: http://www.concordealapkezelo.hu/menu.php?inc=0&menuId=41

Hát nyilasinál ez nincs betartva az biztos. Ha unatkoznátok akkor lehet azért az én blogomat is nézegetni. Ma pl elég szépen kerestem, de azért most már az első 3 havi hozamnak is megvan a 12% ami nem rossz. Na, ez volt az önreklám vagy, ha nyilasi is olvassa akkor jöhet és kereskedhet velem vagy, ellenem:)

www.tombolatom.blogspot.com

Re: blog

#341388 banyaiz Előzmény: #341340

Ezt próbáltam mondani én is, hogy relatív a szépség, kinek a papné, kinek a lánya stb.

Amúgy azzal egyetértek, hogy a nők szépségét veszélyes minősíteni, főleg, ha az negatív minősítés, bár a pozitívnak szánt minősítésnek is beláthatatlan következményei lehetnek. :)