Van benne valami és tényleg nem akarom offolni ezt itt, de ha te tudsz akár egy fizetőset ami jól működik és megbízható akkor én kíváncsi vagyok rá mert nem feltétlenül akarok ennyi időt és energiát döntést bele rakni mint most.
Én nem találtam pedig 10 év alatt kipróbáltam pár szignnál szolgáltatót is mint puretick.com...sok átverés. Az oktatások is itthon ahol "élőben", de ebéd szünetben kötnek vagy éjszaka is ilyenek.
Ha az enyém menne azt lehetne finomítani, twitter, sms, email. Én is állandóan kereskedek az Iphoneon és beírtam arról a blogba. Egyenlőre ingyenes és frissítős:))
Lehet téged még nem győztelek meg és lehet nem is lehet...de én tudom, hogy jó vagyok és amúgy pedig igen is izgat minden beírásom a blogba mert hülyét csinálhatok magamról egy kereskedéssel is akár:) Amúgy pedig én nem nézek chartokat vagy csak ritkán, nem érdeklnek a gyertyáid és ezt talán nem árt a gondolkodásomat megtanulni...ingyen most. Ha menni fog és lesz több mint 100 érdeklődő akkor pl korlátozni kellene mert mozgatnánk a piacot is akár, szóval ez a szignál szolgáltatás nem olyan egyszerű.