Re: nincs cím
Tombolatom Előzmény: #342417Ezt nem értem teljesen...Én vagyok a kisebb vagy a befektetési alap, manyu...stb?
Nem tudom, nekem a mostani 110 ezer dolláros személy szerint sok pénz. Tudom másnak nem. De én elég komolyan veszem a kereskedést vele és ezzel se egyszerűen nyomtam ma 40 ezer dolláros longot.
Nem egy öröm, sőt utállok tőzsdézni:) Bele kerültem, thanks nővéremnek és mivel veszítettem és felnyomta az agyamat megfogadtam, hogy vissza keresem. Azóta sikerült bőven és csinálom mert tudtam, ha feladom az amerikai állásomat mert nem vagyok hajlandó elvenni egy csajt akkor itthon necces lesz. De értek hozzá 10 év után. Tudom más egy bef alapot vezetni, de őszintén nyilasi 5 misije $ nem okozna csuklást nálam. 50 misi már igen. A legtöbb itthoni befalap index követő, vagy mint vakmajom rizikó mentest csinál a kötvényekkel...stb. Biztos sokat nem ismerek, de a BWM-es srác is felakart venni 2008-ban majd azért kimászott a nagy minuszból:) Aki most tetszik nekem az a marco polo alapot vezető srác. Ő gondolkozik mielőtt entert nyom.
Amin tényleg csodálkozok, hogy 3 hónap havi 4%-os hozam után amihez még van egy hetem...igyen beírva csak napi 300 ember nézi meg az oldalamat. (ki tudja hányszor frissíti egy:) Nem tudom hol kellene reklámozni, de ezüst tálcán teszem a tudásomat ingyen emberek elé amivel lehetne keresni és no interest::) Fél évig irkáltam élőbe be az indexes fórumra is. Nem is értem nyilasi, hogy lett ilyen felkapott vagy, ha valaki tudja akkor mondja meg légyszives hol reklámozta magát:)