Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Tombolatom Előzmény: #342387

Tudod szeretem a humorodat, de abszolút nem hiszek a stoplossban. Nyilasi hedgelhetett volna, shortolhatta volna a tőke 10%-val majd ráépített volna miközben kereskedett volna a menő szektorokkal mint most a bányák, REE, mezőgazdaság, nyersanyagok.

Az abszolút nem hiszek benne azért nem igaz. Én fogom legelőször eldobni egy REE részvényt ami még a földet se túrta, ha szakadni kezd, de egy EWG, XLF, XLK, WMT, XOM,stb.stb-ben hajlandó vagyok leátlagolni örömmel. Szerencsére mostanában nem volt erre példa, de a nyáron tudod az indexen többször is átlagoltam, majd kaptam érte és a végén jól kerestem vele.

A vicc kedvéért mivel unom magamat itthon. Ma is kerestem több mint egy 1000-est és azóta ülök a babérjaimon írogatva mindenhova...szóval írtam a Concorde vezérigazgatójának nem e akar engem portfólió menedzsernek:) Kíváncsi vagyok a válaszára, de az biztos, hogy jobb eredményeim vannak 4 éve mint az Ő akármelyik alapjuk:) De egy pszichológia diploma nem jó ajánlólevél. Azért megadtam neki a blogom címét:) Ajánlom, hogy ne kezdjen ellenem kereskedni:)))