Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Tombolatom Előzmény: #342426

Nem magamat akarom reklámozni, hanem a blogot. És nem itt, hanem index.hu vagy hgv.hu-ra gondoltam. (jól van itt is na, de én is felraktam a stocklanyardot) Remélném tőle, hogy idővel mondjuk, ha már egy éve csinálom akkor lehet pl havi 10 ezer Ft-ot kérek érte vagy mint amerikában jópár blognál csak donációt aki akar ad, aki nem nem. Lehet itthon ez nem működik...De ez az ötletem ezzel kapcsolatban.

Amúgy nem hiszem, hogy exhib hajlamaim vannak, ha ez a fotó lehet nem is jó ide:)) Ha semmit sem ér a blog a piac szerint akkor minek csináljam? Nyitáskor az a 3-5 perc is sok pénzemben van néha amíg nem kereskedek. Logikus nem? Ha lenne 100 ember akinek megér havi 10 ezret az havi 1 misi az már nekem megéri a tőzsdés jövedelmem mellé. Szerintem ez fairebb dolog mint sok oktatás itthon ami 200 ezer ft-ba kerül és nem sokat ér. Ez lehetne egy olyan blog ahol emberek megosztják az ötleteiket és én kereskedek élőben...idővel mint ma is lehet tanulni belőle, hogy gondolkozok, miért shortoltam ma le egy +10%-ban gapelő MRO-t vagy vettem MOS-t.

Miért szeretnék alap vezető lenni? Nem index követő akarok lenni, hanem relatíve szabad kezet kapni mint most van. A Marco Polos alap se nyilasi nem idexes. Csak az előző okosabb mint az utóbbi per pillanat. Én egyetemen dolgoztam 10 évet. Hiányzik a szociális elem, megbeszélni ötleteket emberekkel, viccelődni, együtt ebédelni...stb. Most itthon ülök...párom dolgozik, esténként néha ez meg az van haverokkal, hétvégente buli, de ez nem az ami megéri nekem ezt a havi pár ezer dollárt mert kint is ennyit kerestem 0 stresszel az egyetemen.