Győr, Tatabánya, vagy Kecskemét környékén tudtok ócú ingatlanokat?
Győr, Tatabánya, vagy Kecskemét környékén tudtok ócú ingatlanokat?
Budakeszi területén GKSZ besorolású övezetben összközműves építési telkek eladók TESCO, ALDI, Stop Shop mellett.
Telkek mérete: 2750 nm a legkisebb, a legnagyobb 15000 nm.
M1, M7, M0 autópályák a közelben!
Részletek érdeklődés esetében.
Balatonzamárdin, vízpart melletti -pár házra-, de a kapuból rálátással a vízre, szabad strandra eladó: egy nappali+három szobás, kétszintes (földszint és emelet) vadi új, most befejezés előtt álló, sorházi épület. A telken 5ház van, ebből három elkelt, már csak két szabad ház van, szerintem érdemes megvenni annak, aki szeretne egy kényelmes, összkomfortos, cirkós, új, csak általa használt ingatlant venni a parton!
25.9MFT-ot megér, de ügyes alkusznak 25MFT a vége.
Mondhattam volna többet, hogy lehessen alkudni, de eladás a célom, nem a hirdetgetés.
Elosztás: Amerikai konyhás nappali a földszinten, zuhany wc +külső bejártaú tároló.
Emeleten három szoba, kazán helység, erkély.
A házhoz ici pici kert van, pont azért, hogy ne kelljen azzal foglalkozni, ha csak nyaralni jár le az ember.
Mi is gondolkodunk a vételén, de mivel kettő van, így még egyik szabad akkor is.
Vegyétek, vigyétek, pihenjetek, nyaraljatok! Vízparton, új építésű ház, dryvitolva 10cm-es nikecellel, 30as portothermből építve nem rossz.
Az árban nincs benne a konyhabútor. Burkolatok még választhatóak 2500Ft-os árral számolva.
Parkolás a telken az épület mellett viacoloron.
Az ingatlan csendes helyen van, nem főúton.
- Balatonbogláron, közvetlen vízparti 1400nm-es telek, 180nm-es céges üdülővel 92MFT-ért, 328.571 euroért eladó.
- Van egy másik hasonló méretű vízparti telek, de teljesen üres és Balatonakarattyán van, az 100.000MFT
Mivel ez a lakás nem "gondolkodom rajta" tipusú, így berakom még egyszer. Befektetőim figyelmét is felkeltette, jönnek holnap megnézni, akkor nem tudom miért ne érné meg egy magánszemélynek, aki jó áron veheti meg.
Nem erőltetem sokat, talán egy két napos történet megint,de ahhoz hogy lásstok frissítenem kell:
Belgrád rakpart, középen a szabadság híd-Erzsébet híd között, Gellért heggyel szembeni házban eladó SOS egy 70nm-es, 3szobás, cirkófűtéses jó állapotúnak mondható lakás.
Akciós ára 15.9MFT!
Amit tudni kell, hogy a lakás ügyvédi irodaként működik!
Kiderült egy ismerős kollégám lakása, így meg is kaptam a megbízást az eladással kapcsolatosan, így gyorsan ki is ajánlom. Tegnap én voltam a 8. megtekintő.
Kérdés, hogy mi a baj a lakással, hogy ilyen helyen, ilyen olcsón lehet megvásárolni.
1.) Ügyvédi irodaként kis teakonyhája van, kicsi zuhanyzós-wc-s fürdője.
ebből következik, hogy lakásnak is jó, de kompromisszumokkal.
2.) Persze hogy nem a Dunára néz, hanem belső udvarra, vallamint világító udvarra.
Mondhatnám azt is, két szoba belső udvarra, a harmadik szoba egy 40nm. nagyságú világító udvarra.
Akinek ilyen célra kellene, mármint irodának, vagy kiadásra befektetésnek, annak merném ajánlani, mert jó árban van.
Azt mondja a kolleganőm, aki a tulajdonos, hogy 35nm-es lakás az utcán 35MFT ebben aházban. Tudom, mert két házzal arrébb árulok egy 160nm-es lakást amit 190-150 most 110millióért kínálok, kizzárólagos megbízással.
Valaki megnézné esetleg??
ÁR: 15.9MFT!!
szegény proli sznoboknak minden kell ami megkülönbözteti őket..ha valaki attól tétel hol lakik..hááát nem tom... sok budai azért budai mert komcsi fater anno beköltözött elhurcolt ellenzéki vagy zsidó házába.. ebből azért nem következik a kifinomultság a jó ízlés a kellem...
sok sznob majom golf vagy vitorlás klubtag..miközben soha nem űzik a sportot.. viccesek szegények.
nálam a sznob az az...aki olyan életet él amit anyagilag megtehet de amiben nem érzi jól magát.. mert a természetes igénye ettől jelentősen eltér...de hát a külsőségek meg mit szólnak a többiek.
a pénz arra jó..szabadságot ad..ne legyél kényszerpályán.. meg tudd élni az életed...kiteljesedhess.
Ja.. III.emeleti a lakás, lift van, full csendes. Nyugalom, csend szigete, jó áron.
Lehet jókat tradelgetni egy ilyen nyugis belvárosi ingatlanban, ami ráadásul nagyon frekventált helyen van! Mellette irodát üzemeltethetsz, pár jó trade meghozza az árát.
:))---
Sziasztok!
Tegnap a balfék városba menésem során öröm is volt az ürömben, mégpedig felfedeztem egy lakást. Nyitott szemmel járok abban a pár percben is, amit utcán töltök.
Mindegy. lényeg, hogy találtam egy ingatlant. Belgrád rakpart, középen a szabadság híd-Erzsébet híd között, Gellért heggyel szembeni házban eladó SOS egy 70nm-es, 3szobás, cirkófűtéses jó állapotúnak mondható lakás.
Akciós ára 15.9MFT!
Amit tudni kell, hogy a lakás ügyvédi irodaként működik!
Kiderült egy ismerős kollégám lakása, így meg is kaptam a megbízást az eladással kapcsolatosan, így gyorsan ki is ajánlom. Tegnap én voltam a 8. megtekintő.
Kérdés, hogy mi a baj a lakással, hogy ilyen helyen, ilyen olcsón lehet megvásárolni.
1.) Ügyvédi irodaként kis teakonyhája van, kicsi zuhanyzós-wc-s fürdője.
ebből következik, hogy lakásnak is jó, de kompromisszumokkal.
2.) Persze hogy nem a Dunára néz, hanem belső udvarra, vallamint világító udvarra.
Mondhatnám azt is, két szoba belső udvarra, a harmadik szoba egy 40nm. nagyságú világító udvarra.
Akinek ilyen célra kellene, mármint irodának, vagy kiadásra befektetésnek, annak merném ajánlani, mert jó árban van.
Azt mondja a kolleganőm, aki a tulajdonos, hogy 35nm-es lakás az utcán 35MFT ebben aházban. Tudom, mert két házzal arrébb árulok egy 160nm-es lakást amit 190-150 most 110millióért kínálok, kizzárólagos megbízással.
Valaki megnézné esetleg??
ÁR: 15.9MFT!!
Kocsma új nevén pub-ok mennek (ha jó programjuk van), na meg a kávé/teaházak is elvannak. Most nyílt egy itt a Bartók Béla úton a Móricz és a Gellért közé valami kávézó féle... anno a Humanicnak volt boltja ott. Na a lényeg, hogy tök mindegy mikor megyek el előtte, mindig tele van, de, du, este, mindig... egyszer bemegyek csak úgy kíváncsiságból, hogy miféle hely, mert anno a cipőboltba voltam, oszt kíváncsi vagyok, hogy mit hoztak ki belőle... csak az a baj, hogy lusta vagyok odáig elsétálni :)
Honnan vagy majdnem földim? :)
" úgy fikázzák a budaiak a lakásokat, hogy csak na..
nem vesznek lepukkant, sötét lakásokat. Amit pesten csettintésre lehetett eladni, azt budán már nagy kínokkal, mert nagyon válogattak. Mivel felsőbbrendűbbnek érzik magukat, így úgy kell Őket kiszolgálni."
No no! Ne mossuk össze a dolgokat!
- Vannak a XXII kerületiek (azt nem is tudom hogy hívják) -> Az nem is minősül Budának. (Amúgy is Budapestnek csak 14 kerülete van, a többi csak csatolmány...)
-Aztán vannak az Újbudaiak- azok még nem igazi budaiak, sok a lakótelep.
- Meg ott van a 3. kerület, Óbuda, no azok már jobb fejek, a nem panelesek- mert ami panel az nem budainak minősül!
- Igazi Buda az csak az I. II. és a XII. Persze az I. kerületi lakók nem kapnak tiszta levegőt, ez látszik is sajnos rajtuk, sznobok irigyek...
De ahhoz, hogy az ember, hogy az ember BUDAI legyen nem elég oda költözni, oda is kell születni, különben hozza magával a proli pesti vagy a vidéki életformáját -mérgezve ezzel a tiszta budai életérzést...
Szóval az igazi BUDAIAK nem sznobok, az oxigéndús levegőnek és a mindennapos hegymászásoknak köszönhetően mind szellemben mind fizikailag magasan az átlag fölé emelkednek. És hát persze , hogy egy kicsit válogatósak-mondhatnánk igényesek!
Én bevezteném a személyi szám mögé a születési hely 3 jegyű megkülönböztető azonosító kötelező bevezetését is!
:)))
az szemfényvesztés:)
már a lotto milliárdos....
olyan ,mint az ufo,mindenki tudni véli,hogy létezik......:)
láttam az ajánlataid , nagyon jók azok is., csak sajnos nem a mi pénztárcánknak való...kár...
ha én lettem volna a lottó milliárdos már fél belvárost megvettem volna Pesten .-)
Bács megyei van itt vagy 5fő:)