Dunaparton, Belgrád rakpart 70nm-15.9MFT!!!
HathorSziasztok!
Tegnap a balfék városba menésem során öröm is volt az ürömben, mégpedig felfedeztem egy lakást. Nyitott szemmel járok abban a pár percben is, amit utcán töltök.
Mindegy. lényeg, hogy találtam egy ingatlant. Belgrád rakpart, középen a szabadság híd-Erzsébet híd között, Gellért heggyel szembeni házban eladó SOS egy 70nm-es, 3szobás, cirkófűtéses jó állapotúnak mondható lakás.
Akciós ára 15.9MFT!
Amit tudni kell, hogy a lakás ügyvédi irodaként működik!
Kiderült egy ismerős kollégám lakása, így meg is kaptam a megbízást az eladással kapcsolatosan, így gyorsan ki is ajánlom. Tegnap én voltam a 8. megtekintő.
Kérdés, hogy mi a baj a lakással, hogy ilyen helyen, ilyen olcsón lehet megvásárolni.
1.) Ügyvédi irodaként kis teakonyhája van, kicsi zuhanyzós-wc-s fürdője.
ebből következik, hogy lakásnak is jó, de kompromisszumokkal.
2.) Persze hogy nem a Dunára néz, hanem belső udvarra, vallamint világító udvarra.
Mondhatnám azt is, két szoba belső udvarra, a harmadik szoba egy 40nm. nagyságú világító udvarra.
Akinek ilyen célra kellene, mármint irodának, vagy kiadásra befektetésnek, annak merném ajánlani, mert jó árban van.
Azt mondja a kolleganőm, aki a tulajdonos, hogy 35nm-es lakás az utcán 35MFT ebben aházban. Tudom, mert két házzal arrébb árulok egy 160nm-es lakást amit 190-150 most 110millióért kínálok, kizzárólagos megbízással.
Valaki megnézné esetleg??
ÁR: 15.9MFT!!