Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Dunaparton, Belgrád rakpart 70nm-15.9MFT!!!

Hathor Előzmény: #341669

Mivel ez a lakás nem "gondolkodom rajta" tipusú, így berakom még egyszer. Befektetőim figyelmét is felkeltette, jönnek holnap megnézni, akkor nem tudom miért ne érné meg egy magánszemélynek, aki jó áron veheti meg.

Nem erőltetem sokat, talán egy két napos történet megint,de ahhoz hogy lásstok frissítenem kell:

Belgrád rakpart, középen a szabadság híd-Erzsébet híd között, Gellért heggyel szembeni házban eladó SOS egy 70nm-es, 3szobás, cirkófűtéses jó állapotúnak mondható lakás.

Akciós ára 15.9MFT!

Amit tudni kell, hogy a lakás ügyvédi irodaként működik!

Kiderült egy ismerős kollégám lakása, így meg is kaptam a megbízást az eladással kapcsolatosan, így gyorsan ki is ajánlom. Tegnap én voltam a 8. megtekintő.

Kérdés, hogy mi a baj a lakással, hogy ilyen helyen, ilyen olcsón lehet megvásárolni.

1.) Ügyvédi irodaként kis teakonyhája van, kicsi zuhanyzós-wc-s fürdője.

ebből következik, hogy lakásnak is jó, de kompromisszumokkal.

2.) Persze hogy nem a Dunára néz, hanem belső udvarra, vallamint világító udvarra.

Mondhatnám azt is, két szoba belső udvarra, a harmadik szoba egy 40nm. nagyságú világító udvarra.

Akinek ilyen célra kellene, mármint irodának, vagy kiadásra befektetésnek, annak merném ajánlani, mert jó árban van.

Azt mondja a kolleganőm, aki a tulajdonos, hogy 35nm-es lakás az utcán 35MFT ebben aházban. Tudom, mert két házzal arrébb árulok egy 160nm-es lakást amit 190-150 most 110millióért kínálok, kizzárólagos megbízással.

Valaki megnézné esetleg??

ÁR: 15.9MFT!!