igen... volt aki otp-t még 1200nál is shortolta...onnan már hova..lefele max 1200pont volt bennefelfelé meg én 5400ig vártam fel...
igen... volt aki otp-t még 1200nál is shortolta...onnan már hova..lefele max 1200pont volt bennefelfelé meg én 5400ig vártam fel...
vannak minden körülmény közt longos és shortos beállítottságúak itt a fórumon :)
nah..ráadtam 2k -t..fantasztikus mennyiség...most rohanok..majd leszek később....
(ilyenkor szokott 150 pontot felfelé ugrani a BÉT máskor :-)) úgyhogy lehet készíteni srácok a zsetont ráadni :DD )
Helló srácok..
ma megint csak keveset tudok a tőzsdére nézni...nem tudom ráadjak -e...lehet várni kéne...SP elég gyenge ma is.
lehet picit ráadok most.
Ha meg egyszer nekimegy, akkor elesik sztem, de ezt itt tovabb nem boncolgatom. Ebben meg maradnek a 3. res verzional, mert megiscsak shortra all inkabb a kezem tovabbra is.
Az igaz, h. most vidaman mondhatom en is: van mibol visszaadni. :)
Ezért tettem rá stop-ot. Fogtam annyit az elmúlt 1 héten, megéri egy kis kockázat.
Most eloszor hezitalok, h. felfele koriban shortot nyissak v. ne. Normal esetben ennek az 500 koruli szintnek kene fognia az emelkedest, de ha onnan elszabadul, akkor sok a hely felfele.
A 20000 megválasztja,hogy ki az úr a tőzsdén....ha az eladók nem tudják 20 percre sem letolni,akkor idén felesleges minden short....
az érdekes volna. Elég durva a forgalom, egyelőre kis longot megengedtem magamnak.
A 3-ik rés valszeg akkor jöhetne a héten,ha SNP-ben elesne a 1175......ha elesik....
Vagy másoljuk a tegnapi napot,eddig stimt....
sokaknak az a spekije..adni adni.. ez lesz a növekedés motorja..21500ig simán elmehet..gyüjtögetés van sztem..
Akkor marad a stratégia, hogy az emelkedésbe bele kell adni?