vagy usa zárás után megindul fel..
Én is erre gondolok... most minden erre mutat. De mégsem tudom maradjak-e...
Akkor lesz még egy emberes kör lefelé...jöttünk le több mint 3e pontot,meleg ez már így.
Gyanus a holnap ressel le, majd megpihenes v. felpatt!
hát,ha zárásra negatív lesz a kt......
Otp is nagyon itt táncol 5750 fölött,ha ott is jönne a 2-ik rés....na de ez csak feltételezés....
Usa szakad, a forintot szétütötték. valahogy mégis remeg a lábam...
Van olyan hangulat hogy meglehet...
Ugy latom nem csak engem lepett meg az emeles. Huf ra nem sok hatása volt. Ez gáz.
Szijjasztok!
Shortok tartva (22,3k). Céláram (18k) kezd elérhető közelségbe kerülni.
20k alatt bővítésre gondoltam, de lehet h onnan felpatt lesz, kicsit túladott minden.
Annak tartania kell,Herci is megmondta :D
Hati szépen lecsorgott 21e-ről,kellene az az alj....
gyászoljunk együtt :)
hangya****nyi van 420-ról, de a reggeli meglenne akkor már Ricsi-feelingem lenne :-)
így fos
bazz deka shortom sincs... gyász
Az lehet,de pocsékul néz ki minden blue...ilyenkor szokott másnap vmi világmegváltás lenni...este lesz a parlamenti vita mnyp ről,ahonnan szocik kivonulnak.
szerinted ha lesz visszateszt meddig mehet felfele ?
mondjuk ezek a portugálok, spanyolok eléggé bekavartak most...én attól se lepődnék már meg ha 19.000 ig meg se állna egyfolytában.
Elkezdett záródni a fele shortom 350-en. Végülis ez volt az első eladás, 960-350, ugye 10 pont a jutalékom, így ez 600 pont. Lehetne több is :D
Valóban csökkent a forgalom esésben...én is csak most látom...viszont USA eléggé erőtlen..máskor ilyenkor már pluszba rángatták régen 5 -ször.
Börni nem veszi a piacot ? :-))
talán lesz holnap egy kis felfelé menet..aztán meglátjuk
Brókerem szerint meg hó végére ígérték a hitelminősítők a bejelentést...de lehet hogy nem is tartják magukat a szavukhoz..hanem várnak..