te longolod ?
azon gondolkodok, hogy vegyek-e 22k-n egy kicsit.
adat után meglátom.
Es sztem kozeptavon egyik sem jo irany. :)
Csilla, shortparadicsom meg csak most johet igazan.
Remélem keményen ellenáll!
Megjegyzem bármit veszek a fogkefétől a berregő maciig minden Kínában készült, sőt lehet, hogy már egy Kínai leányvállalatnál itt nálunk.
Most hogy longot zártam, nem esünk, pedig nyugat kezd rottyantani...
a mostani esésről is például..meg a két héttel ezelőttiről amikor elindultunk lefele..
csak Kína tud ellenállni USA -nak....múltkor meg is haragudtak Kínára a G20 -ak alatt, mert Kína nem volt hajlandó behódolni USA akaratának..vagy valami ilyesmi volt..Kína meg gondolja : Mi megyünk a saját útunkon, ahogy nekünk a legjobb...USA le van xarva...előbb mi megyünk aztán a többi.
off
melyik esésről beszélsz?
16-17-én estek, és azóta fentebb vannak majd 200 ponttal...
Volt egy cirka kétórás áramszünetünk,de így visszatérve szépen nézünk ki naposon,shortos verzióban...
örvendek, hogy a reggeli shortom kistoppolták.. :)
Sőt a pénzjegynyomda is náluk, még sőtebb: a jog is az övék, nem hamisat nyomnak!
o))
igazad van..de lehet hogy az ottani befektetők is már a kulisszák mögé látnak, vagy besokallnak a sok "bűvésztükktől"
Ilyeneket ne mondj, mert nem tudhatod mit találnak ki legközelebb!
Sok eszköz lehet!
Tudod akinél a pénz azé a hatalom, nekik meg mindkettő van bőven.
Szóval ne temesd se Bernit, se USA-t.
Csodára képesek együtt. Mondhatni Berni az Usa indexek viagrája!
Azért usa is ilyenkor fölfelé szokott korrigálni, ekkora esés után..erre most már -0,88 % on áll..ez azért elég sokatmondó..... pedig szegény Börninek már az Ultraderm se szedi le a nyomdafestéket a kezeiről :DDD
igen, mert most shortos paradicsom volt legalább két három nap. aztán most meg mindenkit szívatnak agyba főbe.
adat jött angol, de jó lett.