Regisztráció Elfelejtett jelszó

RÁBA fórum

Nem most ugrott nagyot a Rába (Concorde)

#325134 zeeh_

"A Rábától a szezonálisan gyenge harmadik negyedévben év/év alapon 8,5 százalékkal növekvő árbevételt, az üzemi eredmény szintjén pedig minimális, a tavalyi év hasonló időszakában keletkezettnél sokkal kisebb veszteséget várnak a Concorde elemzői.

Miközben a forint év/év alapú gyengülése jótékonyan hatott a marginokra, a forint negyedév/negyedév alapú erősödése jelentős nem realizált eredményt generálhatott a nyitott fedezeti célú devizapozíciókon és a külföldi devizában denominált adósságállomány átértékelésén keresztül. Ennek köszönhetően a nettó profit soron pozitív eredményt várunk - írják a Concorde Értékpapír Zrt. elemzői

A gyenge harmadik negyedév után lényegesen jobb negyedik negyedévet várunk, ezzel kapcsolatban a menedzsment holnap 11 órakor kezdődő tájékoztatója is fontos információkkal szolgálhat- írják.

A cég elemzői szerint az árbevétel 7,71 milliárd forintra nőhetett a tavalyi harmadik negyedéves 7,11 milliárd után, az üzemi eredmény a tavalyi félmilliárdos veszteség után 156 millió veszteséget mutathat majd, s köszönhetően a félmilliárdos pénzügyi eredménynek a nettó profit 544 millió forintra bővülhetett."

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=464830&place;=

906-on 10k-s ajánlat, 1 tételből áll, azaz puffer.

Re: nincs cím

#325087 Zabás Előzmény: #325084

azok a kannás mást is melengethetnének! :))

nem magamra gondolok én házas vagyok! :P

#325073 Sly-- Előzmény: #325068

Mit ne mondjak, tényleg gyönyörűséges az a meredeken felfelé álló nyíl. -)))

#325068 Capablanka Előzmény: #325065

többször is gondoltam Rád a napokban

gratula eddig....a folytatás hihetetlennek tűnik, de pénzt téve rá drukkolok..)

Re: Új magyar autóbusz

#325054 zeeh_ Előzmény: #324893

“Nagy valószínűséggel a B-C szakaszba lépett az árfolyam mozgása, a ciklus szerint a C pont az A pont alá fog esni. Nos ez már nagyon közel van, a 200 napos mozgóátlag megérintése lehet a cél, mellyel lezárhatja a ciklust.” – ez meg is történt pénteken, az említett mozgóátlag érintése után fordult. Jelenleg csökkenő a trend, melyet be is rajzoltunk. Az Elliott-ciklusnak valószínűleg vége, így onnan már nem kapunk irányjelzést.

Támasz: 873 Ft (MA 200), 885 Ft (Fibo 23,6 %) | Ellenállás: 917 Ft (Fibo 38,2 %)"

http://www.trendlines.hu/admin/wp-content/uploads/2010/11/R%C3%A1ba10.png

#324410 bargain_hunter Előzmény: #324399

Ja-ja.

Én is sorba állok lejjebb, de sajna keveset kaptam eddig.

Nézve a mai makró adatokat, az ipari termelés, GDP adatokat, asszem ma volt meg az alja ennek a papírnak. Meg a többinek is. Emelni kell a tétet.

Az előre látok, tervezők megvették ma az olcsó cuccosokat.

#324399 zeeh_ Előzmény: #324283

Hétfőn jelent a kis huncut. :)

Azért csinálhatnának még egy vételi lehetőséget 870 körül ma. :)