Volvo 544 - a púpos?
;)
Volvo 544 - a púpos?
;)
Gondolod el milyen érzés időben visszafelé!
Persze, ha idejében szólsz, akkor odaadom a piroskát, hogy megfogdosd ...
:)
De lesz még olyan találkozó, ahol lesz lehetőséged kipróbálni. Vagy valamilyen más, régi autót. Szerintem a jövő héten ezt (is) elviszik ...
Fiat Regata TD? Olyan volt az első nyugati autóm, 4 év Wartburgozás után. Imádtam, olyan ugrás volt, mintha most beülnék egy Ferrariba. :-)
Üzemeltetési tapasztalatom nincs. De teszteltem anno egy új műszerfalast a diesel motorral. Nekem nagyon tetszett. Semmi hangja nincs, nagyon kulturált. Jól megy, kényelmes. S amin meglepődtem, h az X type után mennyire érezni a különbséget pozitív irányban..
2 kocsi van a cégben
az enyém HDi a kollégámé sima szívó 1.9
mindkét autóban kb egyforma a Km, én vettem át mkindkét autót 0 kilométeresen
a másiknak sincs baja
az elektromos zürzavarokról én is tudnék mesélni :D
szóval az, h mi tortént nálatok, talány eddig
miért kellett motorfelújítást végezni?
nem védem a citrojent, csak kíváncsi vagyok ;-)
A hulladék berlingonk 1,9 szívó D pedig 300e Ft-os motorfelújítást igényelt 160e km-nél. Nyáron el is ment. A többi elektromos hibát meg sem említem. 2005 -ös évjáratú.
az anyjukat.....
én is csatlakozom...sorry...
most emeltek drasztikusan...gyorshajtásért,sárgán áthajtásért mindenért....talán 1-2 éve....
nincs lové a kasszában,de nagyon,hogy sárguljon meg ez a 3 hülye....
aki sokat megy....nem csak 5.000km-et egy évben.....annak ebbe a szórásba belefutni garantált lesz majd....
http://www.origo.hu/itthon/20101029-otszorosere-novelne-a-helyszini-birsag-osszeget-a-fidesz.html
Azt a kedves jó édesanyjuk belsőkulcsnyílású ........
Azt!
Meg a ...
GRRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az attól függ, melyik oldalon állsz ...
(eladó - gyártó, vagy vevő - felhasználó)
ez még a hagyján, az ezen belüli szórás sokkal nagyobb probléma :(
és rettegsz egész életedben, h ne xarjon be :DDDDDD
totál stressz az élet :))
Mi a drága?
A hiba. A tervezett hiba.
Illetve, annak az elhárítása.
A mai mérnököket úgy képzik, hogy pontosan tudják, mennyi a max. használhatósági ideje annak, amit terveznek. Ennek ismeretében határozzák meg a fogyasztói garanciát, jótállást. Erre termelte ki a fogyasztói társadalom ezt a réteget. Ez a dolguk. Nem ők a hibásak, hanem mi, akikből megélnek ...
;)
áááááááááááááááááááááááá, mingyá lekaparom a falat :))))))))))))))))))))))))))))
jó, ne vegyél dieselt, használtat meg végképp mert csak xar lehet
a faék tulajdonosokról nem a szegény autó tehet, h egy szervízt nem adnak neki, meg barom módon használják
drágább?? na és, az egy diesel autó, amikor eladod akkor is drágább mint egy benzines, mert az egy drágább autó ;-)
nincs mit kihasználni rajta, az egy olyan, annyi, amennyi, pont.
a szervíze mitól drágább?????????
nézzük csak ezt a hulladék berlingo-t
160e KM
az olajakon, szíjjakon és szűrőkön kívül (amit egy benzinesben is ugyan így kicserélnél) nem kellett semmi mást cserélni rajta
a motoron kívül minden alaktrésze megegyezik a benzinessel
akkor mi a fene a drága benne?
maga az autó, de ez egy HDI
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :DDDDDDDDDD
Az első reakció (neked kellett magad exkuzálni) kelet, a második nyugati vonásokat (megértették) takar.
Magyarország, én így ...
hivatalosan ezt még senki nem erősítette meg! Hiába kérdezősködtem bárhol, viszont a telefonban ezt mondta az ügyintéző.
NA, ezt nem tudtam....(((
én az M6-nál jártam így! Még a pályán felhívtuk őket és azt mondták, ha az első lejárónál lemegyünk nem bűntettnek meg! Ez így is történt! Állítólag ha felmész és az elsőn lehajtasz az akkor nem is fizetős! Pont azért mert véletlenül is megtörténhet.
Egyszer feltévedtem az autópályára, ( értds úgy, ahogy írtam), új nullásról.
Ahogy benzinkúthoz értem, vettem matricát, természetesen, matricám nem volt a feltévedéshez....
Jött a bírság....leírtam nekik mi történt, nézzék meg a rendszerben, hogy később vettem....
Megértették.
Kicsit lerázós lett.....::))
Én nem vennék dieselt, főleg használtat nem...nem járok sokat, így nincs értelme, és a szervíz sokkal drágább......mindegy, én is lezártam a témát....::))
Erre majdnem írtam én is valamit ...
De jobbnak láttam törölni.
Teljesen egyetértek veled. Pláne a végével.