Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#319321 Sumér harcos Előzmény: #319305

na jó,de a KIA Dél Koreai auto nem japán:)))

ugyan az utóbbi időben megbizhatósági szempontból a Dél koreai kocsik mindent vernek,még a japokat is......nincs ma megbizhatóbb üzembiztosabb tőlük..:)

#319308 fordgtshelby5000 Előzmény: #319305

Ha KIA akkor Kishercegtől kérj tanácsot....egyébként meg nem vélteleneül adnak már rá 7 év garanciát----a Sorrento jó és nekem tetszik is-habár az első szériában a mercimotor sokat evett .Nézd meg a Cruse-t...szép és jól felszerelt !

#319305 Zabás Előzmény: #319303

nekem sem ez az álomautóm!

Amúgy a szuzuki sem rossz, csak nem lehet bele pakolni!

Amúgy a japánok felé is megingot a bizalmam!

Faternak a második KIA sorentoja van és hibátlan , a húgomé is KIA valami de üzembiztos.

Szóval szerintem már nem igazak a régi földrakz megbízhatóságok, mivel globalizált világban élünk. Eleve a japó autók egy részét nem is japánban teszik össze, Németeket sem és semmit sem....

Dácia Renaultokat szerel össze

Szuzuki egy ideig Fiatokat tett össze stb... végtelen a lista

#319303 fordgtshelby5000 Előzmény: #319300

OKSA-drukkolok!

Kor és km alapján jónak tűnik.Nekem eddig német-japán és amcsi autóim voltak-ezek előtt le a kalappal.

#319300 Zabás Előzmény: #319288

mert most csak erre fussa :(

tegnap beszéltem 2 taxissal, nem panaszkodtak rá, csak azt mondták, hogy dízelt ne vegyek!

Após autószerelő egyébként is. Az viszont biztos, hogy újonnan nem vennék ilyet!!

#319270 hosszhuszár Előzmény: #319246

Sziasztok, szia.

Meg fogsz fertőződni, ilyen márkát vegyél, az audi jó autó, de......

Nekem volt, ez is, az is.........

#319257 Zabás Előzmény: #319256

após autószerelő + Toyotánál van ismerős, igencsak lebeszéltek egy hibás japó verdáról, iszonyat drága hozzájuk az alkatrész. Pedig még szép kis kedvezményünk is van a Reitteren lévő japán alkatrész kereskedésnél, de még így sem éri meg a japán autó!

nézd meg, hogy milyen hibákról ír!

#319256 Ibiza Előzmény: #319121

ej ej...ingatlanos vagy..tudod jól a problémás ingatlanban van a zseton..amit mások eleve eldobnak.. ez autókra is igaz..