Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#295330 Kissherceg Előzmény: #295329

elég perverz és az átírási költség?

BMW lehet műmájer, de merciből ami tetszene horror áron van és bmw dízelei - 3literes - nem véletlen nyerte éveken keresztül a legjobb motor díját kategóriájában. Mercitől kevesebb ilyet tudok.

Ha csak a motor számítana akkor japán auto, de a beltér miatt német. lexus meg felejtős nékem.

Egyébként egyik ismerősöméknek van ml s clk mercijük és mellette 535 335 bömike :) szülők merciznek, srácnak a két műmájer kocsi jutott, bár amikor ml420CDIvel jön bulizni, akkor nekem nagyobb arcnak tűnik, mint 535 :)

#295329 lyonell Előzmény: #295286

De egyépként a legjobb ha 2hónapnál tovább eggy autót sem tartasz meg,vegyél olcsón eggyből áruld olcsón,asztán add el.Nincs nyűg se szerviz semmi,és legalább mindent kipróbálhatsz.

#295328 KawaBazsy Előzmény: #295326

Az X5 nehéz, s nagy a légellenállása. Az 530D-ben megdöbbentően jól megy, engem meglepett. Hasonló kategóriában a Jaguar S-type-t próbáltam a 2.7D-vel, az nem ment úgy, de az is jó.

"A 458 Italia jelenleg a…

#295327 KawaBazsy

"A 458 Italia jelenleg a Ferrari legnépszerűbb típusa, az 570 lóerős, középmotoros sportkocsira új rendelést csak három év várakozási idővel vesznek fel."

Válság, mi?

#295326 hosszhuszár Előzmény: #295325

3.0 diesellel mentm már, ( X5), nagyon jól húz, de csak az elején, a végére elfogy az erő....

Gondolom a szgk is ilyen....

Ebay alkatrész..:))

Majd vársz egy hetet, vagy kettőt, míg megjön.....

#295325 KawaBazsy Előzmény: #295324

Én a hatost imádtam, a Merci viszont még húzósabb használtan. X5-öt, meg hasonló terepjárónak látszó tárgyat viszont sosem vennék..

#295324 hosszhuszár Előzmény: #295308

Háát, nem tudom, de nekem tényleg sok autóm volt már, nemcsak mercik, de bmw-t eszembe sem jutott venni......

Majd elmondom, hogy miért.....

Szerintem műmájer autó......

Bocs herceg....

#295316 banyaiz Előzmény: #295313

Mazdát , Subarut, és talán Lexust szerelik össze még Japánban japcsi autók közül, a többit Malajzia meg a jó ég tudja még hol.

Bár éppen most írja Bazsy a rossz Subarus tapasztalatot.

#295312 Kissherceg Előzmény: #295308

nézd haverom apja 62évesen vette a saabot, nem hajtotta az öreg, srácnál két éve van, előtte is szervíz ígényes volt. bmw-t újonnan hülyeség venni, de mercit is :) Sztm van aki megerősíti.:)

#295310 KawaBazsy Előzmény: #295302

Én a Saab egyik nagy előnyének tartom, h nagyon erős itthon a jó független szervizes háttér. Pesten hármat mondok: Sziki-car, Rácz mobile, Saab-box. Ez utóbbi bontó is, jó árakkal. Mazdára pl Pesten csak egy hasonló jó hírű szervízt tudok, a Mazda Mestert.

Amúgy megyek 7végén találkozóra a Bakonyba, gyere Te is, tesztelhetsz új 9-5-öt. :-)

#295308 KawaBazsy Előzmény: #295302

Nézd, azzal egyet értek, h a BMW jobb autó, mint a Saab, nekem eddig több BMW-m volt. Azzal nem értek egyet viszont, h egyrészt a 3-as dupla annyiba kerül (bár ez a piac ítélete), másrészt meg hogy "minden Saab szar". Az az autó szar, amit nem tartottak karban, s széthajtottak.

#295306 Kissherceg Előzmény: #295303

nekem haveromék is elismerik, hogy nem egy prémium :) attól még lehet jó :) S40es is egy fos..:) jaguárt meg hülye ember vesz:)

#295304 Kissherceg Előzmény: #295298

a deviza árfolyam miatt nem csökkentek elvileg, no meg kereskedők... Azért lehet akciósan vásárolni 10-15% körül engednek mercikre is..:)