Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#295303 KawaBazsy Előzmény: #295285

A Ford Mondeo az kommersz közép kategóriás autó. A Volvo S40 és a Jaguar X-type már prémium kategória, pedig az első a Focus-ra, a második a Mondira épül. De az erőforrás kínálatuk, az igényesebb anyagfelhasználás, az extra lista, s persze az ár is ide sorolja őket. Jól emlékszem, h közgazdász vagy? Nézz utána, mitől lesz vmi luxus cikk. :-) Jó példa még a Vertu telefon, ami belül egy szimpla Nokia..

#295302 Kissherceg Előzmény: #295300

majd szólok neki. Legutóbbi szervíze 300k volt és nem cseréltek ki vmit. Lehet pechesek, de Én két helyről hallottam rosszat ismerettségi körömből saabról, pedig első tulajok voltak.

BMWre is mondták, hogy drága pár alkatrész, de majd ebay...:))

Én interjúztatom az e39 tulajokat az utcán, eddig csak jókat mondott dízeles és benzines egyaránt:)

#295300 KawaBazsy Előzmény: #295281

Nekem meg a mostani Saabomban eddig összesen az utángyártott elektromos antenna romlott el, az előző Subarumban (ami állítólag az egyik legmegbízhatóbb autó) meg szinte minden. Jah, s a Subaruhoz minden k.va drága, s semmi nincs raktáron, amíg a Saabhoz van minden, s jók a független szervizek is. Kötve hiszem, h drágább lenne bármi mint BMW-hez (olyanom is volt már). Polarhoz nem szabad menni, én a Sziki-car-hoz mennék, ha gond lenne.

#295298 banyaiz Előzmény: #295293

küzdj és meglesz. :D

nézegettem elég sok mazdát, 5 ajtósban találtam egy egész jót, de inkább 4 ajtós tetszik. Lehet várok még egy kicsit annyira nem sürgős.

Érdekes új autók árát annyira nem nyomta le válság, azt gondoltam volna komoly áresés lesz azoknál is. Mondjuk nem tudom milyen árréssel dolgoznak autógyárak, lehet sok nincs rajta.

#295291 banyaiz Előzmény: #295288

nem férsz bele, mondtad nagy darab vagy de ennyire? :D

Az a baj ezekkel drága autókkal egy pénztemető mindegyik, pár év alatt elbuksz rajtuk jópár millát plusz fenntartásuk. Igaz csajmágnesnek nem lehet rossz, na még élmény lehet autózni vele, de az a baj, hogy egyik sem egy jövedelmező befektetés, ez rontja az élményt. :D

#295288 Kissherceg Előzmény: #295254

tudom, álom szép, csak nem férek bele és pénzem sincs rá :)) Balatoni szomszédunknak van egy C63 AMG brabus optikai tuninggal, lehet motor is, azt nem láttam. No az elég brutál.. :)

#295285 Kissherceg Előzmény: #295214

újonnan vették itthon márkakereskedésből. Csak magyarországon prémium márka, máshol nem :) Olyan prémium, mint a ford mondeo kb. Neki a 250Le kcosija van és full extrás, újonnan tizen x misi volt, de megbánták nagyon... Apja vett 330 vagy 335 cabriot szintén innen újat :) Gyerek is vált bömösre, kecskemétre horja szervízbe, mert ott talált egy "olcsót", de eddig polarnal szervízeltették ami horror volt. A nyáron eddig 300.000et költött rá, de amikor nem áll azért jól megy :)

#295282 lyonell Előzmény: #295281

Öröm a6z ürömbe,utána e46,most e39, de közben volt már x5 és az összes többi bömös,jóval jobbak mint a saab.De a volvo például **** jó kkocsi,s80 2.4 benzin sma szivó volt egy darabig **** jó,pedig az is svéd.

#295281 lyonell Előzmény: #295198

Osztom 3 mon 95 saab volt a tulajdonomban,minndel csak a nyüg volt,minden olyan drága hozzá besarás,és kalap szar.Évente 600 ezret kelett költenem,hol egyikre jol másikra,először sima 2.0 turbós,asztán 95 3.0v6,2.3 turbo.Nem egy élet bizt,.egyik sem.

#295278 Zabás Előzmény: #295275

nekem régen is a merci volt a favorit, de a kerek lámpa nagyon nem jött be, így elpártoltam tőle, de ez most ütősre sikerült!

#295214 KawaBazsy Előzmény: #295198

Nézd, ha vki megvesz egy Ny-Eu-ban lefutott használt autót 3-400 ezer kilométerrel (150-re tekerve), s csodálkozik, h nem problémamentes a kocsi, az mindegy hogy milyen márkát választ. Tudok neked olyan fullos Aerot, amiben garantált 117 ezer van, igaz, nem féláron adják. A Saab pedig mindenhol prémium márka. Az enyémből (attól az évjárattól) nem lehetett 2 ezresnél és turbósnál kisebb motorral megvenni, s a felszereltségük is ide osztályozza őket.

#295198 Kissherceg Előzmény: #295195

nem tudom, barátom most cseréli le fullos 95 aero vagy milyét bömösre :) Tőle nem hallottam jókat a saabról, meg más ismerősöktől se.

Egyébként meg a saab nem prémium márka, azért olcsóbb. Itthon tette azzá a forgalmazó, de kint olcsó kocsi.

#295195 KawaBazsy Előzmény: #294123

Nézegetem a linkelt E46-osokat, de nem értem, h miért kerülnek ennyivel többe, mint mondjuk az ugyanebbe a kategóriába tartozó Saab 9-3. 2 misiért az enyém vihető makulátlan állapotban, garantált 98 ezer kilométerrel, rongytetővel, full extrával. A lemeztetős 10 évesek 1 millióért is vannak. Vezettem már E46 320D-t, totál nem fogott meg, meg 330Ci-t is (ez a legerősebb nem M-es). Ez utóbbiban a hangja tetszett alul, de amúgy ettől sem estem hasra.

#294852 GáborGábor Előzmény: #294829

3fölött a Bömös 13-ból sosm jön ki, hacsak nem kikímélt vagy felújított veterán ...

Mellesleg, az alkohol az én üzám. Maradjatok az ethanolnál ...

;)