Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#295291 banyaiz Előzmény: #295288

nem férsz bele, mondtad nagy darab vagy de ennyire? :D

Az a baj ezekkel drága autókkal egy pénztemető mindegyik, pár év alatt elbuksz rajtuk jópár millát plusz fenntartásuk. Igaz csajmágnesnek nem lehet rossz, na még élmény lehet autózni vele, de az a baj, hogy egyik sem egy jövedelmező befektetés, ez rontja az élményt. :D

#295288 Kissherceg Előzmény: #295254

tudom, álom szép, csak nem férek bele és pénzem sincs rá :)) Balatoni szomszédunknak van egy C63 AMG brabus optikai tuninggal, lehet motor is, azt nem láttam. No az elég brutál.. :)

#295285 Kissherceg Előzmény: #295214

újonnan vették itthon márkakereskedésből. Csak magyarországon prémium márka, máshol nem :) Olyan prémium, mint a ford mondeo kb. Neki a 250Le kcosija van és full extrás, újonnan tizen x misi volt, de megbánták nagyon... Apja vett 330 vagy 335 cabriot szintén innen újat :) Gyerek is vált bömösre, kecskemétre horja szervízbe, mert ott talált egy "olcsót", de eddig polarnal szervízeltették ami horror volt. A nyáron eddig 300.000et költött rá, de amikor nem áll azért jól megy :)

#295282 lyonell Előzmény: #295281

Öröm a6z ürömbe,utána e46,most e39, de közben volt már x5 és az összes többi bömös,jóval jobbak mint a saab.De a volvo például **** jó kkocsi,s80 2.4 benzin sma szivó volt egy darabig **** jó,pedig az is svéd.

#295281 lyonell Előzmény: #295198

Osztom 3 mon 95 saab volt a tulajdonomban,minndel csak a nyüg volt,minden olyan drága hozzá besarás,és kalap szar.Évente 600 ezret kelett költenem,hol egyikre jol másikra,először sima 2.0 turbós,asztán 95 3.0v6,2.3 turbo.Nem egy élet bizt,.egyik sem.

#295278 Zabás Előzmény: #295275

nekem régen is a merci volt a favorit, de a kerek lámpa nagyon nem jött be, így elpártoltam tőle, de ez most ütősre sikerült!

#295214 KawaBazsy Előzmény: #295198

Nézd, ha vki megvesz egy Ny-Eu-ban lefutott használt autót 3-400 ezer kilométerrel (150-re tekerve), s csodálkozik, h nem problémamentes a kocsi, az mindegy hogy milyen márkát választ. Tudok neked olyan fullos Aerot, amiben garantált 117 ezer van, igaz, nem féláron adják. A Saab pedig mindenhol prémium márka. Az enyémből (attól az évjárattól) nem lehetett 2 ezresnél és turbósnál kisebb motorral megvenni, s a felszereltségük is ide osztályozza őket.

#295198 Kissherceg Előzmény: #295195

nem tudom, barátom most cseréli le fullos 95 aero vagy milyét bömösre :) Tőle nem hallottam jókat a saabról, meg más ismerősöktől se.

Egyébként meg a saab nem prémium márka, azért olcsóbb. Itthon tette azzá a forgalmazó, de kint olcsó kocsi.

#295195 KawaBazsy Előzmény: #294123

Nézegetem a linkelt E46-osokat, de nem értem, h miért kerülnek ennyivel többe, mint mondjuk az ugyanebbe a kategóriába tartozó Saab 9-3. 2 misiért az enyém vihető makulátlan állapotban, garantált 98 ezer kilométerrel, rongytetővel, full extrával. A lemeztetős 10 évesek 1 millióért is vannak. Vezettem már E46 320D-t, totál nem fogott meg, meg 330Ci-t is (ez a legerősebb nem M-es). Ez utóbbiban a hangja tetszett alul, de amúgy ettől sem estem hasra.

#294852 GáborGábor Előzmény: #294829

3fölött a Bömös 13-ból sosm jön ki, hacsak nem kikímélt vagy felújított veterán ...

Mellesleg, az alkohol az én üzám. Maradjatok az ethanolnál ...

;)

#294847 GáborGábor Előzmény: #292496

A linkedre válaszként: nem lenne jó?

Miért támogatnánk csak a céges behozatalt? Miért tiltják, pontosabban, nehezítik a magánimportot?

A magánszemély adója nem olyan jó (vagy nem jobb) mint a cégé?

Elemezzem?

;/