Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

"A 458 Italia jelenleg a…

#295327 KawaBazsy

"A 458 Italia jelenleg a Ferrari legnépszerűbb típusa, az 570 lóerős, középmotoros sportkocsira új rendelést csak három év várakozási idővel vesznek fel."

Válság, mi?

Re: nincs cím

#295326 hosszhuszár Előzmény: #295325

3.0 diesellel mentm már, ( X5), nagyon jól húz, de csak az elején, a végére elfogy az erő....

Gondolom a szgk is ilyen....

Ebay alkatrész..:))

Majd vársz egy hetet, vagy kettőt, míg megjön.....

#295325 KawaBazsy Előzmény: #295324

Én a hatost imádtam, a Merci viszont még húzósabb használtan. X5-öt, meg hasonló terepjárónak látszó tárgyat viszont sosem vennék..

#295324 hosszhuszár Előzmény: #295308

Háát, nem tudom, de nekem tényleg sok autóm volt már, nemcsak mercik, de bmw-t eszembe sem jutott venni......

Majd elmondom, hogy miért.....

Szerintem műmájer autó......

Bocs herceg....

#295316 banyaiz Előzmény: #295313

Mazdát , Subarut, és talán Lexust szerelik össze még Japánban japcsi autók közül, a többit Malajzia meg a jó ég tudja még hol.

Bár éppen most írja Bazsy a rossz Subarus tapasztalatot.

#295312 Kissherceg Előzmény: #295308

nézd haverom apja 62évesen vette a saabot, nem hajtotta az öreg, srácnál két éve van, előtte is szervíz ígényes volt. bmw-t újonnan hülyeség venni, de mercit is :) Sztm van aki megerősíti.:)

#295310 KawaBazsy Előzmény: #295302

Én a Saab egyik nagy előnyének tartom, h nagyon erős itthon a jó független szervizes háttér. Pesten hármat mondok: Sziki-car, Rácz mobile, Saab-box. Ez utóbbi bontó is, jó árakkal. Mazdára pl Pesten csak egy hasonló jó hírű szervízt tudok, a Mazda Mestert.

Amúgy megyek 7végén találkozóra a Bakonyba, gyere Te is, tesztelhetsz új 9-5-öt. :-)

#295308 KawaBazsy Előzmény: #295302

Nézd, azzal egyet értek, h a BMW jobb autó, mint a Saab, nekem eddig több BMW-m volt. Azzal nem értek egyet viszont, h egyrészt a 3-as dupla annyiba kerül (bár ez a piac ítélete), másrészt meg hogy "minden Saab szar". Az az autó szar, amit nem tartottak karban, s széthajtottak.

#295306 Kissherceg Előzmény: #295303

nekem haveromék is elismerik, hogy nem egy prémium :) attól még lehet jó :) S40es is egy fos..:) jaguárt meg hülye ember vesz:)

#295304 Kissherceg Előzmény: #295298

a deviza árfolyam miatt nem csökkentek elvileg, no meg kereskedők... Azért lehet akciósan vásárolni 10-15% körül engednek mercikre is..:)

#295303 KawaBazsy Előzmény: #295285

A Ford Mondeo az kommersz közép kategóriás autó. A Volvo S40 és a Jaguar X-type már prémium kategória, pedig az első a Focus-ra, a második a Mondira épül. De az erőforrás kínálatuk, az igényesebb anyagfelhasználás, az extra lista, s persze az ár is ide sorolja őket. Jól emlékszem, h közgazdász vagy? Nézz utána, mitől lesz vmi luxus cikk. :-) Jó példa még a Vertu telefon, ami belül egy szimpla Nokia..

#295302 Kissherceg Előzmény: #295300

majd szólok neki. Legutóbbi szervíze 300k volt és nem cseréltek ki vmit. Lehet pechesek, de Én két helyről hallottam rosszat ismerettségi körömből saabról, pedig első tulajok voltak.

BMWre is mondták, hogy drága pár alkatrész, de majd ebay...:))

Én interjúztatom az e39 tulajokat az utcán, eddig csak jókat mondott dízeles és benzines egyaránt:)

#295300 KawaBazsy Előzmény: #295281

Nekem meg a mostani Saabomban eddig összesen az utángyártott elektromos antenna romlott el, az előző Subarumban (ami állítólag az egyik legmegbízhatóbb autó) meg szinte minden. Jah, s a Subaruhoz minden k.va drága, s semmi nincs raktáron, amíg a Saabhoz van minden, s jók a független szervizek is. Kötve hiszem, h drágább lenne bármi mint BMW-hez (olyanom is volt már). Polarhoz nem szabad menni, én a Sziki-car-hoz mennék, ha gond lenne.

#295298 banyaiz Előzmény: #295293

küzdj és meglesz. :D

nézegettem elég sok mazdát, 5 ajtósban találtam egy egész jót, de inkább 4 ajtós tetszik. Lehet várok még egy kicsit annyira nem sürgős.

Érdekes új autók árát annyira nem nyomta le válság, azt gondoltam volna komoly áresés lesz azoknál is. Mondjuk nem tudom milyen árréssel dolgoznak autógyárak, lehet sok nincs rajta.