a "zöld pokol" hmm egy két kört szivesen vennék ott merthogy ugye fizetősen de lehet használni bkinek ha jól tudom
a "zöld pokol" hmm egy két kört szivesen vennék ott merthogy ugye fizetősen de lehet használni bkinek ha jól tudom
Texasi tornádó végezte ki a Corvette ZR1-est - fotók
http://automenedzser.hu/premium/20100611_corvette_tornado.aspx#rss
oh köszi igy legalább nincs tévesztés.....minden itt van róla....nem beszélgetek magam magam,kávéházi szegleten tovább a CRZ-ről:))
Jön az új Swift, Orbán hálás a Suzukinak
A harmadik generációs Swift sorozatgyártása kezdődik most el a Magyar Suzuki Zrt.-nél - jelentette be Osamu Suzuki, a Suzuki Motor Corp. elnök-vezérigazgatója az új Swift mai esztergomi bemutatóján.
jun.15.-én érkezik Teddy Rotterdamba, onnan kb 1 hét, és itthon van.
Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy jó vásárt csináltan e...................
egyébként néhány évvel ezelőtt vmi brutálisan rossz törésteszteket produkáltak a kinai autók....
mintha csak papirból lettek volna....de gondolom erre mindenki emlékszik....
egyébként CRZ HONDA,modositok 6.5M ft,és van hátul két kényszer ülés,kényszer pad....
na ez is befutott már.....
ilyen otromba terepjárót,vagy csak SUV,de nem is az ...ki tudja milyen kategoria,régen láttam:)
a Németeknél kapható már a honda CRZ,valahogyan a crx 1 vonásai mutatkoznak nála...
még az első rajzokon tetszett is....a végtermék kevésbé,de elmegy új markáns formavilág,vkit megfog azonnal....
de amit eddig észre sem vettem ezen az autón,hogy két üléses....igy vége,semmi az egész...
egy 1.5cm3-es "hibrid"124ps.........ennyi nincs nagyobb motor,egyenlőre.....
ez sem egy VTI,Type R....
két ülés egy 124 lovas kupéban,amelyben elférne 4 személy(ülés).....ráadásul minimum 7 miskáért.....ez kevés lesz a piacon.....
két ülést egy 370Z-ben vigan elnéz a vevő,az sportkocsi,van erő is ami tolja 320ps.....de itt,hát nem tudom....
eleve kinek konkurencia?két ülés és nem kabrio és loerő sincs........vsz senkinek,magányos farkas,mely egyszer csak elhullik.......sokkal jobb megoldások hullottak ki a sorból,Coupé széria 4 üléssel.....Celica,Prelude,Calibra....
Szia.
:))), ha azokból meglehetne élni.............
Én nem mára írta, hanem nosztalgikus emlékek miatt:)