Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Dacia Duster megjött a román manna....

#258390 Sumér harcos

"ABS (blokkolásgátló), centrálzár, elektromos ablak, immobiliser, ISOFIX rendszer, manuális (5 fokozatú) sebességváltó, manuális klíma, szervokormány, utasoldali légzsák, vezetőoldali légzsák."-1.5dci 86ps

3.200.000ft

hát nem tudom.........mondjuk csak első kerék hajt ennyiért,de 4x4-es is lehet....

annyi szent ezzel a motorral,5 alatt eljár.......

Re: vezetés technikai tréning :D

#258363 hosszhuszár Előzmény: #258357

:DDDDDD

Ez az év vicce....:)))

Se pénz, se posztó...:))

Viszont kipróbáltam volna....., de nem kéne, egy nyamvadt csomagtartót sem lehet rá feltenni...:)))

#257011 Sumér harcos Előzmény: #255475

ezek fizimiskájára emlékszem:)

volt még egy semmitérő kis platós tipus is a laktanyákban.....nevezetesen Avia:)

abból sem fut már szinte úton lassan.....

#255475 Kardj Előzmény: #255470

:D:D

hidd el tényleg olyan mint egy dino :) aki lassan de annál biztosabban visz keresztül minden trutyin (hozzáértő vezetővel)

mondhatni lelkük van :D

Több történet keringet nálunk az ilyen olyan autókról akik erre v arra voltak háklisak pl mühely DAC ( http://www.anunturipenet.ro/poze_anunturi/356812.jpg ) ami elött nem lehetett elmondani h hová készülsz mert ha "tudta az autó" az uticélt és az több mint 100 km volt akkor a telephelyen nem jutottál vele ki de ha csak annyit mondtál elötte h ide a szomszédba akkor 5-800km -t is birt akár egyszerre is :D:D

vagy a DIZIL( http://haszongep.hu/bin/373-222586-1227299837-P1070374.JPG ) amit meg kellett fenyegetni h ha nem indulsz el (törött fogaskoszoruval nem nagy dolog nem elindulni :D )akkor ott az a csúnya nagy KRAZ ( http://www.quebecairforce.com/falcon/Guides/TacRef/Tacticals/Ennemis/Vehicles/KrAZ-255B.jpg ) majd jól meghúz a kötéllel. erre mindig elkapta :D:D merthogy anno egyszer krazzal rántották be csak a dizil légfékes a kraz meg nem futatta ki és megállt a zil meg nem.

#255470 Sumér harcos Előzmény: #255465

még egy éve körül zil-ről jut eszembe...

láttam kék fehér billincset pesten forgalomba(mondjuk az egy kicsit más)....teljesen meglepődtem....azt hittem kihalt már,mint a dinók:)

mondjuk a magam részéről,nem nagyon láttam vezetőfülkéből ezeket vasszörnyeket,honvédség alatt,mivel Vegyvédelmi ezred,Ellátó század,Szakács,később élelmiszer raktáros.....csak hosszutáv vezetésen lődörögtem egyszer vmi platóson vagy 600km-t 69 mintázatú mozgokonyhákkal:)

#255465 Kardj Előzmény: #255427

hihetetlen ez az autó (ZIL131) egy benzintemető szörny és mégis milyen technikai finomságok voltak benne :D kis kétállásu kapcsoló és elektropneumatikus elsőkerék hajtás kapcsolás hmmm

és a szervója :D ha jó volt akkor nagyon könnyü volt a kormánya

#255427 hosszhuszár Előzmény: #255312

Nekem is 131-es zilem volt a seregben, csak a vez.gyakorlatokat szerettem, abból is terepet...

No, meg zilen tanultam vezetni, télen....rakparton....

#255322 Zabás Előzmény: #255320

Ahogy már régebben írtam én Uralon /benzines/ voltam, na azt is egy élmény vezetni! És tanker volt! :)

#255320 Kardj Előzmény: #255312

:D:D:D

mennyit vezettem én és mennyit állatkodtunk ezekkel

Amerikai autó "kiállítás…

#254154 hosszhuszár

Amerikai autó "kiállítás, szombat, vasárnap, hétfő, szántódi rév-camping.

Re: Schumacher Bugattit árusít

#253933 Waszeitung Előzmény: #253912

Több esze van neki minthogy Veyront vegyen,ez pont akkora motorral van szerelve mint amivel versenyzett F1 ben 3,5L kiegészítve 4 turboval és talán összesen 30db készült belőle...