Szaporodnak az 1 k feletti tételek eladói oldalon.
Megismerkedtem egy fickóval, aki a Rába egyik beszállítócégénél dolgozok, és marha érdekes dolgokat mesélt arról, milyen fejlesztések vannak a Rábánál.
csak szólok 1000a rába és még pufinak nyoma sincs :)))
Hopp
Valami azt súgja, hogy 1000-nél egy szép puffer fog állni.
Krumi bácsi a Rábába is visszaszállt. A fundamentum és szakértelem győzni fog.
Előre, fiaim, a szebb jövő felé!
Van párszáz darabom jó magasról, kezdi ledolgozni a mínuszt.
Nem vettem hozzá 2 napja, már bánom.
Dehát ami késik az eljön.
Reggeli (PF csodarendszer) bukó egy része visszajött a 970-es vásárlónak köszönhetően.
+7,26%
Ha változik a szélirány, akkor nagyon észnél kell lenni, mert tud esni rendesen.
ha nem öntik le, akkor nem nagyon, védik azt a szintet, puffinak is hívhatnánk :) de ha valakinek beremegne a keze, akkor egyből eltűnne :)))
Mit szokott jelenteni a vételin egy ekkora pakk? Onnan nincs lejjebb aznapra?
955-ön megjelent 23k.
Én meg becserélném a bölcsis 300 Ft-os eco pakkomat 2010 Ft-os OTP-re. :)
egy óra körül, amikor ránéztem én belevettem volna, mert ema metszette egymást, lassan sma is metszi egymást a naposon, ha nagyobb sokk nem éri a piacokat és senki sem bokrosodik meg, hogy mindenáron eladja, akkor úgy érzem, hogy nemsokára 1000felett lesz :)))
szerk: ha lehetne kívánni, akkor majd május vége fele becserélném az 1000hufos telkómat 600hufos rábára :))))
A mai nap után már nem merek belevenni tényleg.
Amikor belevettem és eladtam volna, az Erste beszívatott a szuper rendszerével, mert hosszú percekig nem került visszavonásra az ajánlatom.
Mára már csak mozizok vagy azt se kéne talán. Rohadt ideges vagyok.
aki el akart adni az eladta, most emelkedhet, ha legyőzi a bennragadt pakkokat... Concorde becsült fair értéket emelt 904ről 1048-ra... aki hallgatni szokott rájuk, talán bele fog venni, ami további árfolyam emelkedést generálhat... de érdemes figyelni rá, mert a leányzó szereti riszálni magát :)))