Hát faktorizálódik ez is szépen :)
Most már csak 1340 környékén veszek ebből a papperből, mert valamit tudhatnak itt a nagyböfik, amit csak holnap mondanak meg.
Hát faktorizálódik ez is szépen :)
Most már csak 1340 környékén veszek ebből a papperből, mert valamit tudhatnak itt a nagyböfik, amit csak holnap mondanak meg.
nem megmondtam , hogy 1377 lesz?
Csak kva nehéz megfordítani ezt a globál long trendet, ami eddig már egy éve tart, de ne izguljatok, tartom a szavam!
A faktor legyen veletek!
Csak óvatosan, nálam az 5-10napos EMA, SMA eladást dobott a képernyőmre :)
Én beálltam 1453-ra, aztán amikor hirtelen sok lett az eladó már 1455-ön is szerencsére kivettem, ma már másodszorra úsztam meg, talán ez egy jel, hogy nem kellene piszkálnom :))
Még azt nem tudom, de én lepődtem meg a legjobban, mikor hozzám vágták.
Ezt meg mi lelte? Reggel még 80-on kacérkodtam egy vétellel, aztán elszólított a munka, most már igencsak diszkontárasnak tűnik...
Ja, ilyenkor szokott lenni, hogy utána egy hétig nézegeted lekötik e, aztán elfelejted és itt van megint.
Francba, már megint elfelejtettem beállni vételre, pedig már nem először öntik így be záróra...
meglässuk, remélem nem bir vele matgab. Tartom, mtelot is, de mteloban csökkentek, talän ebben is
Ja, azért ezeket valakik meg is vették /velem együtt/. Remélem egyszer jó lesz még...
Múltkor 80k-val nyomott rajta valaki, az már gyanús volt, de a mai durva.