Sziasztok!
Köszönöm a sok baráti és hasznos hozzászólást.
Igen, ezért IS nyitottam ezt a fórumot, de azért is mert itt időről időre leírom amit gondolok, ami velem történt.
A kérdésekre a válasz, hogy igen cashben van, nincs tőkeáttét (egyszerű "paraszt" biznic, kint dolgozóktól apránként összevettem, persze a valódiságot profival ellenőriztem). Tehát határidő nincs, csakhát korábban havonta, 2 havonta volt egy jó kiszálló, most meg marhára beszorult 270 alá. Visszaváltási kényszer sincs, mert kb. 6 hónapi életre való huf-ot meghagytam, meg a havi jövedelem is huf-ban keletkezik, tehát spórolósan meg lehet élni. (Mondjuk a legalján tudnék még egy pár ezret bővíteni...javíthatatlan vagyok...:) )
Évekig azért nem lenne jó benne lenni, mert szerintem idén még lesz 250 körüli, alatti beszálló, és akkor jó lenne, ha lenne miből beszállni, és nem kellene azt eur-ban végig ülni. Én most csak emiatt az árfolyam és összeg beszorulás miatt vagyok ideges..2008 nyarán nem voltam ideges, mert tudtam, hogy a 230-240-es beszálló mindenképpen jó lesz...ugyanígy 2008 október-december 255-268-as beszállóim voltak, és az is elég hamar jó lett, ráadásul nem is inogtam meg túl hamar...2009 júniusi beszállók már nem lettek jók, de volt miből leátlagolni, így szeptemberre pénzemnél voltam...októberi beszállók november eljére nagyon jók lettek, és a novemberi beszállók is december elejére, csak akkor alig táraztam ki, mert januárra komolyabb esést vártam...na ez nem jött be, és a januári jó beszállókra már nem volt eszköz, ugyanúgy ahogy most sincs...ha az eur is ment volna a usd-chf párossal a huf ellenébe, akkor február elején legalább egy 285-ös kiszállónal kellett volna lenni. De sajnos ez az átkozott csak 272-ig ment, azt meg nem ítéltem jó kiszállónak...persze utólag már az lett volna, persze csak egy részösszegnyi swingre...és sajnos a csúcsok is egyre lejjebb jönnek...stooq-on nézem 1-3-5 hónapos időtávra, van itt fej-váll, ford. fej-váll, duplaalj meg minden, de összességében egy eur gyengülő trend látszik...ezt a cikket az erős 265 támaszról én is olvastam, remélem igazuk van...na az meg hogy a zloty 14 hónapos csúcson van az is egy vicc....bár ahogy nézem az olyan 2008 novemberi árfolyam, és a huf is akkortájt 265nél volt, mert 300bp-s kamatmelés után pár napig 255 volt, aztán szépen elment 265-270-ig.
Más: Hagyónak jól rálépnek a tökére remélem:
http://www.fn.hu/baleset_bunugy/20100306/hagyo_nokia_dobozban_kapta_millioit/
Mire jó egy nokiás doboz:))) Ha sikerül visszaváltanom én is kipróbálom :)) persze nem adom hagyónak...