még hogy rettegni az EURban....
Suby66ne gondold, hogy mások itt ojjan qrva okosak....csak az eszüket játszák és macerálják az őszintéket. lehet a végén Te fogsz mosolyogni, amikor a sok hüjje lúzer elkezd rohangászni és a sok értéktelen forintjával és a DKJvel meg a valagát sem tudja kitörölni (mert DEMAT) :D
a gennyalogatás és máson élveszkedés a nyugati civilizáció legnagyobb szabadidős internetes hobbyja. és ebben élen járunk, mint közösség (spekizők) és mint ország is.
én a múlt évet 1,4 milla minusszal zártam és most is ülök EURHUF longban és földgázban. de akkor sem adom fel, a böcsületes munkáim kezdenek bejönni és január óta is visszakalapáltam úgy 600e-t a veszteségből. és a fiam betöltötte március 1.-én a nyolcadik életévét.
szal fel a fejjel, ez a játék nem az a játék, amiben a végén győzni lehet (csak elhitetik, hogy lehet). az a fontos, hogy bírjad a pszihés nyomást, meg a kiképzést (ha pánikból kiszálsz, csak megeteted a hiénákat) és ne hagyd magad eltéríteni az eredeti ötletedtől. jelenleg nem az EUR ér kevesebbet, hanem a forint kezd "többet érni", de ha akárkire rákérdezel szar a valutánk. a pánikban kiszállt egyedeket pedig lenyírják. a birkanyírás a nagyok hobbija, abbol élnek, hogy elveszik a hiszékenyek, a szerencsejátékosok (határidő, nagy tőkeáttétel) és pánikosok pénzét. tőkeáttételes TA tőzsde, online póker, ötös lottó kombinációk, tuti vállalkozás a plázában, ingatlanpiaci kötvény, FED által "előállított" USD, CHF alapú hitel a házra, Capital Partners szuperbefektetések, Lehman kötvény a Citi-n keresztül, Enron részvény longba, török arany, cseh gyémántok, vég nélküli bikapiac egy éve, EURUSD fel majd le - sorolhatom a birkanyírók bizniceit, mind ugyanarra megy.
de a lényeg az, hogy ne hagyd magad bántani, senki által. ja, és hogy legyen egészség!