Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Nyitó

Euroman Előzmény: #205231

Tényleg nincs koncepcióm mert nem látok előre, mint ahogy szerintem senki sem lát előre....nem hiszem hogy bárki is tavaly ilyenkor megjósolta volna ezt az emelkedést....sem a hosszát sem a mértékét...azonkívül ilyen hosszan ekkora megszorítás még sosem volt Mo-n, tehát nem kalkuláltam azzal, hogy ez ilyen hatásokat vált ki...a görögökben az tetszik, hogy mernek hőbörögni, ellenállni, mi meg hagytuk magunkat lemészárolni az imf vezérelte barom bajnaitól...ami viszont nem tetszik, hogy a görögök sokkal nagyobb bérből sem hajlandók leadni...szerintem itt , részben az időjárás miatt is már kihaltak volna.

Én 2004-2008 között is "csak" így kereskedtem, és számomra jó eredménnyel, de az is igaz, hogy bika piacon nehezebb hibázni.

A 250-es eur-tól természetesen csak akkor félek, ha előbb jön, mint a 280...ha már hufban leszek, akkor jöhet, mert legalább be tudok vásárolni, és várni a mielőbbi újbóli 270-et....

Az is lehet, hogy kapzsi vagyok, de a bukás előtt stabilan megcsináltam egy havi 6-7 eFt-ot, és ez minden szempontból nagyon hiányzik....lehet mondani miért nem vettem 1500 alatt otp-t: egyrészt mert nem bíztam benne (ezért nem vettem annak idején kárpótlási jegyért sem), másrészt én nem bírok hetekig, hónapokig várni....a jól menő időszakban is 5-6 napos swingekre szálltam be...mondjuk jó sok volt a brokidíjam, de sokszor sikerült a piacot lefölözni...

Más: vakmajom már megint látta ezt az emelkedést...nem tudom miből..usa február végén nagyon gyengének mutatta magát, a hétfőt kivéve március eleje sem volt fényes....ennek a tegnapi emelkedésnek a csütörtök napvégi felhúzás ágyazott meg, bár arra a katasztrófa lakásadatra más válasz is jöhetett volna...bár ha arra még több short nyílik, akkor az NFP adat még nagyobbat robbant volna....csak hát ahogy egy equilor cikk írta, azt is megcsalják, utólag lefelé módosítják, ami már kevés embernek tűnik fel