A kinyújtott nyelvet én is láttam a meccs alatt. Nemcsak Dibusznál, aki inkább szégyenében kínjában , tehetetlenségében nyújtotta ki a nyelvét, hanem Szoboszlai (Varga?) is kinyújtogatta a nyelvét a rúgott gól után, ott meg nyilván a gyermeki túláradó öröm hatására.
Én nem látok ebben semmi koncentrációs problémát, nem debil módjára jött ki ok nélkül a nyelvük a szájukból.
Dibuszt alapvetően a Fradi utálók hívják vonalkapusnak. Nem azt mondom, hogy az a legerősebb nála, de egyáltalán nem szokott rossz lenni kijövetelekben.
Ha valami akkor az már jogosabb, hogy annak ellenére , hogy bravúros reflexei és hosszú kezei vannak, tizenegyeseket nagyon kis hatékonysággal fogja meg.
Azt is lehet mondani, hogy Szappanos magasabb meg nehezebb, ezért az ír fejelők ellen esetleg hatékonyabb, de összesen kétszer védett a válogatottban és azért a legutóbbi azeriek elleni meccsen is kaptunk gólt.
Arról nem is beszélve, hogy a 90. percben amit Dibusz fogott , azt nem sok kapus fogta volna meg, persze ha akkor gólt kapunk , akkor legalább még 5 percig támadhattunk volna.
Meg fogom nézni a teljes meccset még egyszer hét végén, mert annak ellenére, hogy most boldog boldogtalan ír a meccsről, válogatottról, annak ellenére, hogy korábban akár egyáltalán nem érdekelte a foci, de a szakértőktől sem látom azt, hogy bárki azt észrevételezte volna, hogy a probléma az Szoboszlai nyargaltatásában és kifáradásában lett volna.
Márpedig egyértelmű hibája volt abban , hogy a ziccert nem rúgta be, a 2. gólnál Parrotot elengedte és a 90. perctől fogva neki és Dibusznak (talán ezt lehet leginkább felróni Dibusznak és Orbának), hogy nem tolták feljebb az egész csapatot. Ezt megintcsak oda vezetem vissza, hogy elfáradt koncentrációban és csk-ként nem ismerte fel, vagy egyszerűen nem maradt figyelme a saját csapattársai irányítására.