egy zsékategóriás fos film, de el tudom képzelni, hogy az nsa ilyen egyszerűen tör fel telefonokat, kamerákat, és azonosítja be, hogy hol mi történik...

egy zsékategóriás fos film, de el tudom képzelni, hogy az nsa ilyen egyszerűen tör fel telefonokat, kamerákat, és azonosítja be, hogy hol mi történik...
https://index.hu/kultur/2025/08/14/a-fekete-ust-di...
és az animációs filmtörténet legsötétebb jelenete, ahol is a gyerekek sírva rohantak ki a teremből:
"Az elnökök felvetették a hagyományos értékeket népszerűsítő filmek cseréjét is országaik között. „Vlagyimir Putyin megemlítette, hogy közvetlenül a Donald Trumppal folytatott beszélgetése előtt beszélt az orosz üzleti élet képviselőivel. Ezen a találkozón egyebek között felmerült olyan filmek cseréje, amelyek a hozzánk és a Trump-kormányzathoz közel álló hagyományos értékeket népszerűsítik” – ismertette Usakov. „Trump pedig azonnal reagált, és azt mondta, hogy lenyűgözte ez az ötlet” – tette hozzá."
Bodrogi Gyula ma 91 éves.
Talán ő meg Koncz Gábor él már csak az akkori színészgenerációból.
(Amikor 1965-ben kellett egy magyar Térden állva jövök hozzád....)
Bud Spencer & (fia) Co:
remélem majd a hitler moviet majd niki minázs fogja eljátszani :)
Én is el akartam menni, csak lusta vagyok.. S nem is vagyok benne, mer akkor még nem regisztráltam annál az ügynökségnél, aki a statokat szállította.. :-)
Amióta após elment, anyós kérése az volt, hogy nézzük meg ezt a filmet moziba... mondom, ha az elengedésben segít, akkor miért ne?
Magyar filmekhez képest nem volt unalmas és nem volt azaz érzésem, hogy sajnáltam rá a pénzt. Meglepően azaz érzés kapott el, hogy megérdemelték, nem unatkoztam, nem volt kérdés, minden relatíve a helyén volt... kb mint anno a francia Taxi trilógia, majd a német Fák jú tanár úr... kerek volt, szórakoztató...
mjúzik :)
előzetes