Regisztráció Elfelejtett jelszó

"Comme au cinéma"

többesélyes szerelem, többesélyes műtét:

#1507349 matgab Előzmény: #1507187

Hát azért ha egy 120cm-es emberből 150 cm-est tudnak csinálni, az nem pár centi...!

És a 120 cm-es férfi embernek tényleg semmi esélye nincs (szinte- hacsak nem talál egy ellentétes nemű szimpatikus törpét), hogy párt találjon.

150 centisként Ázsiában már lehet valamiféle minimális esélye.

És igen, sztem is nagyon számít manapság a külső, ezért csinálja meg a fiatal (városi) nők majd fele a mellét (akár már szülés előtt is), vagy a száját, de a minium, hogy sminkben járnak , olyan módon , hogy smink nélkül alig lehetne rájuk ismerni.

A férfiak esetében a plasztika még nem annyira elterjedt - mert a férfiakkal ellentétben a nők párválasztási prioritása nem annyira összpontosul a férfiak külsejére, mint a férfiaké a nők külsejére- de a magasság az kritikus pont az biztos. A 180 cm alatti férfiak csajozási esélye - ceteris paribus- a magasság csökkenésével parabolikusan csökken (vagy esélyei hiperbolikus jellegűek). Míg egy kb 180-as férfinak a csajozási esélye mondjuk 10, akkor egy 175-ösnek 5, egy 170-esnek már csak 1 . Míg kb. 195 centi felett ismét elkezd csökkenni az esély, de nem olyan meredeken, mint az alacsonyak vonatkozásában.

És ami érdekes, hogy főnökök is legnagyobb eséllyel magas emberek lesznek, amolyan természetes módon az emberek hajlamosabbak nagyobb, erősebb társaik követésére. Bár az alacsony termet esetében itt van egy szint , amikor az alacsonyságukat túlkompenzálják az alacsony emberek és így válnak főnökké/vezetővé, de ez sok esetben társul pszichológiai problémákkal, azaz az ilyen vezetők legtöbbször pszichopatikus módszerekkel (terrorban) vezetik csapatukat.

a nagy bukásokk sorozatban bemutatjuk:

#1507107 Koffein Előzmény: #1507103

egy zsékategóriás fos film, de el tudom képzelni, hogy az nsa ilyen egyszerűen tör fel telefonokat, kamerákat, és azonosítja be, hogy hol mi történik...

orosz - amerikai film csere program

#1506708 TrendMan

"Az elnökök felvetették a hagyományos értékeket népszerűsítő filmek cseréjét is országaik között. „Vlagyimir Putyin megemlítette, hogy közvetlenül a Donald Trumppal folytatott beszélgetése előtt beszélt az orosz üzleti élet képviselőivel. Ezen a találkozón egyebek között felmerült olyan filmek cseréje, amelyek a hozzánk és a Trump-kormányzathoz közel álló hagyományos értékeket népszerűsítik” – ismertette Usakov. „Trump pedig azonnal reagált, és azt mondta, hogy lenyűgözte ez az ötlet” – tette hozzá."

https://infostart.hu/kulfold/2025/07/03/keszen-vag...

​Bodrogi Gyula ma 91 éves.

#1506071 Fornit

Bodrogi Gyula ma 91 éves.

Talán ő meg Koncz Gábor él már csak az akkori színészgenerációból.

(Amikor 1965-ben kellett egy magyar Térden állva jövök hozzád....)

https://index.hu/tudomany/2025/04/06/haz-foglalas-muveszek-tiltakozas-providence-place-bevasarlokozpont/

#1505907 TrendMan

Futni mentem

#1504528 KawaBazsy Előzmény: #1504527

Én is el akartam menni, csak lusta vagyok.. S nem is vagyok benne, mer akkor még nem regisztráltam annál az ügynökségnél, aki a statokat szállította.. :-)