Regisztráció Elfelejtett jelszó

"Hazai" bankok

xxx

#1508298 Koffein Előzmény: #1508291

Én sem kereskedek telefonon, de néha van amikor azon adok megbízást. Piactól függ.

Meg ugyebár a 2faktor miatt, amúgy is kell..

xxx

#1508294 matgab Előzmény: #1508291

Kereskedni nem ideális telefonon, de ha 2019-ben lehetett volna már normálisan kereskedni telefonon is, akkor ma az ország egyik leggazdagabb embere lennék. Sajnos akkor még nem lehetett, de backup-ként jó ha tudsz.

xxx

#1508291 TrendMan Előzmény: #1508290

Én a kereskedéshez a telefont kerülöm, egyébként sem lógok rajta sokat.

A zOTPnél is állandóan azt kérdezgetik, nem-e szeretnék telefonról tranzkaciókat indítani, nagggyonn fárasztó.

xxx

#1508290 matgab Előzmény: #1508282

Ah, te a Raffi brókerre lennél kíváncsi. Olyanom nincs.

Pedig a telefonom van privát Unicredit, Raffi, Erste, Revolut, IBKR, Erste Broker, KH Bróker társasházi Gránitbank,applikációk, valamint vannak céges banki applikációk: Unicredit (HU, SK, RO,CZ, SLO) Raiffeisen Bulbank, Bank of Cyprus, Revolut, BNP Paribas, Swedbank , és volt a korábbi munkahelyeim cégeinek számlavezetése már a Deutche banknál, Banco Santandernél, Nordea Banknál, CIB-nél (és elődbankjaival (Intereurópa), Volksbanknál, OTP-nél, tehát nem mondanám, hogy nincs tapasztalatom banki szolgáltatásokkal vagy azok áraival legalábbis itt kelet közép európa szerte... :-)

xxx

#1508289 matgab Előzmény: #1508281

Euró váltás sztem nagyon jó a Raffinál, csak használni kell az applikációban az "egyedi áras devizaváltást". Ja meg legyen egy eurós számlád.

Nekem nagyon kedvező bankköltségeim vannak a Raffinál, ingyenes utalások kb. 1 millió ft-ig (tranzakciós adó sincs!) , korlátlan ingyenes kp felvétel.

Viszont ők voltak az egyetlen bank, akik utólag a már meglévő számlacsomagom egy rosszabbra váltották és nem engedték, hogy a régi csomagom maradjon.

A többi banknál, akiknél van számlám, ilyet nem csináltak, csak az új ügyfelek már nem választhatták ezt a csomagot. Vagy pl. az Erste-nél , ha új fajta szolgáltatást kérnék (mondjuk egy euró alszámlát, akkor már csomagot kellene váltsak).

xxx

#1508282 TrendMan Előzmény: #1508281

:-)

Ami engem jobban érdekelne, hogy mennyire gazdag a számlacsomag portfólió, lehet-e látni, hogy melyik számlacsomag alkalmas arra, hogy a napi pénzügyek mellett akár részvény és certifikát kereskedést is lehessen végezni onnan?

Vajon van ilyen?

Köszönöm!

xxx

#1508281 Koffein Előzmény: #1508280

Megvagyok elégedve vele, app jó, ügyfélszolgálat jó.. nemrég a bankkártyán morcogtam, hogy csak visa marad.. amúgy jó, szerintem, de ez igényektől függ, ki, miként használja...

Euró váltás drága 8-10 ft felárral megy,gazdaságosabb revoluttal leváltani..

xxx

#1508280 TrendMan

Van valakinek a Raiffeisennél számlája és milyen tapasztalatot szerzett ott?

Ksz

Bankkártyacsere

#1508043 TrendMan Előzmény: #1508036

Mivel kap többet?

Mivelhogy a marketing ezt mondja.

A zotp sem véletlenül húzgálja az OTP Direkt felhasználók bajszát!

Mások nyakló nélkül emelhetik az árakat?

Hát ez nekünk is tetszik, mi is akarjuk!

De mi majd nem úgy, hanem bújtatva így!

Bankkártyacsere

#1508035 Koffein Előzmény: #1508034

Nem érzem elfogadhatónak ezt a magyarázatot:

"Az Erste érdeklődésünkre közölte, hogy több országban – például Csehországban és Szlovákiában – már áttért az egykártyás modellre. Ennek egyik oka, hogy ez felgyorsítja a bankkártyák és a kapcsolódó szolgáltatások megújítását, miközben azonos díjszint mellett szélesebb szolgáltatási kínálatot tesz lehetővé.

A másik ok, hogy a kártya- és fizetési rendszerek fejlesztése platformalapú működést igényel, ezért az átállással a folyamatok leegyszerűsödnek. Ennek eredményeként a jövőben számos olyan új kártyaszolgáltatást vezethetnek be, amelyek jelenleg még nem elérhetők az ügyfelek számára."

https://biztosdontes.hu/cikkek/tobb-bank-is-lecser...

OTP Bank 5,73% pénzfelvételi jutalék

#1506548 Fornit

OTP

Kp felvét külföldi ATM-ből: kb 64.900 ft

OTP jutaléka: 3725 ft

5,73%-os pénzfelvételi jutalék. Szarják össze magukat.

573 év alatt ki is tudom termelni a lekötött betétjeikkel.

Raiffeisen 'terror' ??

#1504716 matgab Előzmény: #1500055

Raffi újra hívott, mivel május óta nem voltam hajlandó átlépni egyik rosszabb csomagjukba sem és ők sem mondták fel a számlát.

Most azt találták ki, hogy aki nem lép át vmelyik másik csomgajukba, annak márc 31-gyel nem felmondják a számláját, "csak" átrakják az embert az alap (legszarabb) csomagba...

Mert annyira rászorulnak szegény bankok, 2024-ben is csak rekord eredményt értek el... De hát ez nem elég nekik.

otp

#1504699 Fornit

Kíváncsi vagyok ki tudja megtalálni az OTP honlapján mennyi a külföldi nem euro pénzfelvétel jutaléka. Én sehol sem tudtam. Bementem a bankfiókba rákérdezni, elsőre az ügyintézőnek sem ment.

( 5,72 Eur + 2,21%. Ez elég meredek.Biztosan teljesen véletlenül maradt ki a számlacsomagok kondíciós listájából.)

Raiffeisen 'terror' ??

#1500056 TrendMan Előzmény: #1500050

Ha jól értem a Net Bankhoz egy külön regisztrációs folyamatban kell résztvenni, de mivel én még nem regisztráltam be/át oda, ezért többet sajnos nem tudok.