Regisztráció Elfelejtett jelszó

Napi szopás az Erste banknál

matgab Előzmény: #1385468

Gondoltam elkezdem leépíteni az Erste bróker számlámat, mert továbbra sem tudom megszokni a felületüket és a díjakat is meg fogják emelni.


Gondoltam a nem TBSZ-en lévő dollárjaimat kiutalom.

Igen ám, de csak Erste-s dollár számlára lehet kiutaltatni.

Ha máshova akarok utalni, akkor menjek a fiókba.

Bementem a fiókba- legalább azonosítottam magam- nem mintha nem lennék az Ersténél amúgy ügyfél, dehát nem ér össze a rendszer.

Majd Revolut számlámra akartam kiutaltatni. Azt mondják, hogy Revo számlát nem tud rögzíteni a rendszerben, azt csak papír alapú megbízással lehet oda utalni.

NA mondom én már 25 éve bankolok, de papír alapú megbízást soha nem adtam be és az amúgy is általában rohadt drága.

Akkor van Unicredites USD számlám is. Azt be tudja állítani? Azt be...

De akkor állítsa át, mert akkor csak oda tudok majd utalni. Forintot is, mert csak egy számlát enged rögzíteni a netbróker, mint külső kedvezményezetti számla...

Mondom mi?

Hát ha változtatni akarnék és mondjuk HUF-ot akarnék a következő alkalommal kiutalni, akkor megint be kell jöjjek a bankfiókba és át kell írassam a bankszámla számot.

Mondom: mindegy már 1 órája itt ücsörgök, hogy azt a tetves dollárt kiutaljam, állítsa be és majd ha forintot utalnék majd visszajövök.

Jó...

Erre megint elakadt a regisztrációban valahol. Oké, mondom nekem nincs több időm (1 óra 15 percnél kb), kell még valamit aláírnom, ahhoz, hogy beállítsa? Nem , nem kell... Majd beállítja és felhív, ha sikerült. Ez múlt csütörtökön történt, ma szerda van, még nem hívott.