Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Napi összeesküvés

#1498448 matgab Előzmény: #1498425

Csak hogy helyre tegyük a számokat...

Szerintem kb max 500 család az aki irányítja a világot, az kb max 2000-5000 ember.

Vagyunk 8 milliárdan.

Tehát 0,0000625%, vagy mondjuk 0,00005%


A bábuk nem bábuk, hanem valamilyen szinten ők is irányítják a környezetüket - csak a világ irányítói a környezetet alakítják úgy, hogy ezek az irányítók jól érezzék magukat benne és kitapossák a szart is az alájuk rendeltekből.

Ezek kb. nagy cégek vezetői és politikusok.

Nincs éles határ egyik csoport között sem, hiszen mindenkit irányít valaki és rengetegen irányítanak legalább pár embert.

Az hogy ki "zombi", azt nagyon jól megmutatta a covid vakcinázás. Az emberek nagy része anno kiátkozta a társadalomból, akik nem voltak hajlandóak oltakozni, mert "ezek miatt majd meg fog halni mindenki". Aztán voltak olyanok nagyon sokan, akik engedtek a nyomásnak. Hiszen nem lehetett másképp normális életet élni.

Aztán voltak azok, akik az istennek sem oltatták be magukat, persze ezek között is volt olyan aki azért mert amúgy tök hülye, meg volt aki azt mondta, hogy nem hisz ennek a tömegmanipulációnak.

De a célcsoport 95%-a beoltatta magát legalább kétszer, akkor is amikor már amúgy nyilvánvaló volt az hogy az egész covid és a vakcina hatásai hazugságra épülnek.

Aztán voltak azok az emberek is, akik önként még a 6. emlékeztető oltást is beadatták maguknak.

Ma már nem fújja a média mindenki pofájába, hogy oltás nélkül mind meghalunk és nem is hallok olyan embert, aki covid ellen beoltatná magát. Sőt , még influenza ellen is kevesebben oltattak , mint covid előtt.

Az emberek valahol érzik, hogy ez egy óriási kamu volt, ahol átverték őket. Pénzért, hatalomért, társadalmi kísérlet részeként stb stb..

De bevallani utólag nagyon kevés ember mondja, hogy igen, engem átbasztak , belezsaroltak stb stb és amúgy marhaság volt beadni. Pedig úgy néz ki így volt. Normál influenzába most is ugyanúgy meghalnak az emberek , mindig is meghaltak, mert az influenza egy elég súlyos betegség, csak mi nyugati emberek már viszonylag védettek vagyunk ellene. De sok mutációja van és az embereknek sem ugyanaz a genetikája, sem a fizikai állapota. Valakit elvisz az influenza, a többség túléli.

De a legtöbb ember az inkább azt mondja, hogy ha beadatta, hogy az jogos volt és nem bánta meg. De azért ismétlő oltásokat már esze ágában sem volt beadni.

Szerencsére Putin lenyomta 2 hét alatt az egész Covid hisztériát, pedig ha emlékeztek, akkor már azon volt több állam, hogy kötelezővé teszi a vakcinát, meg embereket rúgtak ki, akik nem voltak hajlandóak beoltatni magukat! Tehát ha nem lett volna az ukrán háború, akkor tovább nyomorgatták , terrorizálták volna az európai lakosságot, csak a politikusok megijedtek, hogy két ilyen szivatást egyszerre nem fognak tudni lenyomni az emberek torkán . Majd a háború után nem lennék meglepve.


Napi összeesküvés

#1498430 TrendMan Előzmény: #1498425

Én ezt a kérdéskört inkább úgy látom, hogy különféle életstratégiák léteznek egymás mellett és (időnként) ütköznek meg egymással.

Azok a szereplők, akiknek van egy saját stratégiájuk (ez alatt azt értem, hogy különféle helyzetekre a helyzettől függően akár több-féle válaszlehetőséget tud adni) azok függetlenek.

Azok a szereplők, akiknek csak egy egyszerű sémájuk van és ezért minden helyzetre ugyanazt a választ adják, azok ilyen értelemben zombik.

A kvázi irányító 1 %-nak olyan stratégiái vannak, amelyek tömegek életét próbálják befolyásolni, a példakérdésben emlegetett 90 % többségének pedig olyan, amelyek a saját életére nézve függetlenek.

Ha az 1 % stratégiái sokak életében olyan változást okoznak, hogy már csak egyetlen séma alapján működnek (mondjuk pl. kábítószerfogyasztás) akkor nő a zombik száma a világban.

Szerintem a zombik száma jelenleg meg sem közelíti a 90 %-ot, a gond inkább az, hogy a független életstratégiával rendelkező többség túlzottan individualizálódott és ezek a stratégiák nem találnak egymásra.

Napi összeesküvés

#1498429 TrendMan Előzmény: #1498427

Létezik ez a jelenség, de csak részben igaz.

pl. egy sok gyerekes családot a média császárai könnyebben irányítanak, a nagy család vállalása mégis a saját döntésük, ezért nem mondanám őket zombinak.

A világ ilyen összetett és, ha egy jelenség a társadalomban most már harmincs százalék helyett ötven százalékban van jelen, akkor ez nagyon nehezen mérhető és rengeteg torzítás és zavar jellemzi.

Napi összeesküvés

#1498427 Koffein Előzmény: #1498426

gondolom irányítás alatt, azt érti a szerző, amit soros klán, vagy bill gates, vagy a néhai epstein is csinált... zombi alatt, meg a média által irányított embereket, akik nem kérdőjeleznek meg semmit, csak elfogadnak..

Napi összeesküvés

#1498426 TrendMan Előzmény: #1498425

Ehhez előbb értékrendekről kellene egyeztetnünk.

Mit jelent az irányítás? Mit jelent a zombi?

És mi a valódi érték?

Napi összeesküvés

#1498425 Koffein

Az emberiség 1%-a irányítja a világot
Az emberiség 4%-a a bábui.
Az emberiség 90%-a zombi.
Az emberiség 5%-a próbálja felébreszteni a 90%-ot.

Az 1% gondoskodik arról, hogy a 4% megállítsa az 5%-ot, hogy felébresszék a 90%-ot..


Hmmm érdekes.. egyetértünk? vagy nem?

Epstein

#1498130 Koffein

Relatíve jól körbejárták, annak fényébe ami belefért 1 órába... ennél mélyebre is lehetett volna ásni, de az már nem annyira könnyed téma...

Marci nagyon rámegy Trumpra, hogy mennyire törvénysértő, és próbál valamit kihúzni a szakikból, de nincs mit.. XD

Clinton festmény, ami azt üzenni, hogy az enyém vagy.. epstein lakásában volt elhelyezve, pont a bejárattal szembe...

Report: Painting of former President Bill Clinton in a dress found in  Jeffrey Epstein home | WCYB

és Bill Géjcre ki se tértek, pedig ő is nagy móka mester volt.. :)