Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Boomerek lakhatási problémája

#1496321 TrendMan Előzmény: #1496297

Erről is szó volt, meg arról is szó van, attól függően, hogy ki mit szeretne bizonyítani.

A mai milliárdosok többsége boomer és a homelesszé váló boomerek hátán kerültek ilyen pozícióba - persze ez is torzít.

A boomereket a mai fiatalság szörnyen nehéz helyzetét bemutatni szándékozó publikátorok mutatják be úgy, mint akiknek még sok-sok lehetőségük volt kiemelkedni.

"Van olyan ország ahol a…

#1496303 amix Előzmény: #1496289

"Van olyan ország ahol a szabadságra jutó fizetést úgy kell fizetni, hogy az elmúlt 3 havi béred napi átlaga jár. Van olyan beosztottam, akinél látom, hogy emiatt mindig az éves bonusa után veszi ki a szabiját, hiszen többet keres a szabival, mintha normál módon dolgozna."

Ezek szerint, olyan országban dolgozol, ahol ez a rendszer müködik.

Vezető állásban vagy, hiszen van beosztottad.

Viszont ebből az jön le, hogy te vagy nem kapsz bónuszt, vagy eddig nem jöttél rá, hogy ugyanígy vedd ki a szabidat. :)

Mert akkor nem mással példáloznál, hanem leírtad volna, hogy te így naximalizálod ki a cég juttatását. :)

Dán kísérlet

#1496295 Koffein

érdekes... dánia 1992-ban befogadott 321 palesztint, akiknek végig követték az életét.

- 321-ből 270 még mindig dániába él, a többiek meghaltak, vagy elköltöztek.

- 321-ből 204 (64%) súlyos bírságba részesültek, vagy börtönbe kerültek.

- ennek a 321 befogadottnak összesen 999 gyereke született, akiknek a 34%-át elítélték bűncselekményekért, és egy részük segélyen van.

https://www.emilkirkegaard.com/p/palestinians-in-y...

eredeti dán cikk: https://piopio.dk/palaestinensere-er-endt-i-krimin...

Megérkeztünk a multipoláris világrendbe

#1496294 Koffein Előzmény: #1496292

Bipoliáris személyiségzavarról hallottam, de unipoláris, vagy multipoláris nem rémlik..

#1496292 TrendMan Előzmény: #1496284

Mintha bipoláris, unipoláris és multipoláris személyiségzavar is létezne, jól tudom?

Vagy a skizofrénia egy formája.

Nem teljesen szarrágás s…

#1496289 matgab Előzmény: #1496274

Nem teljesen szarrágás sztem, ha egy vezető banki elemző (egy londoni banknál) el akarja számoltatni a párja ebédjét is a banknál.

Én is volt már , hogy elmentem az akkori párommal korábbi munkahelyemen és leadtam a számlát.

Arra mondjuk figyeltem, hogy 1 főre ugyanannyiba kerüljön a szálloda , mint 2 főre. És a kaján is csak étel+ital volt a számlán.

De ha bent van az előírt költség kereten, akkor miért ne?!

Van olyan ország ahol a szabadságra jutó fizetést úgy kell fizetni, hogy az elmúlt 3 havi béred napi átlaga jár. Van olyan beosztottam, akinél látom, hogy emiatt mindig az éves bonusa után veszi ki a szabiját, hiszen többet keres a szabival, mintha normál módon dolgozna.

Erre azt szoktam mondani, hogy ügyes! És azt gondolom, hogy ha ez eszébe jut és ilyen raffkós és a cég számait is hozza, akkor nyilván akkor is raffkós, amikor a cég érdekeit képviseli a beszállítókkal vevőkkel szemben!

És akkor inkább dolgozzon nekem egy ilyen ember, aki magára vonatkozóan is okos és a cégnek is jó, mint egy totál becsületes , minden szabályt szó szerint betartó - kicsit balekabb személy...

Viszont ha már elszámolta a kaját és rákérdeztek, akkor azt illene beismerni. Ha hazudik és lebukik, akkor ki kell rúgni egy bizalmi állásból, mert ha ebben hazudik, akkor másban is fog esetleg.

#1496284 Koffein

nagyon szépen elmagyarázza 29:40-től 32 percig, hogy milyen a bipoláris, unipoláris és multipoláris világrend, amibe megérkezünk...

Dzsihád Brüxelben

#1496281 Spade Előzmény: #1496279

de lehet h csak kerekítést használnak. Ha az első félévben szülcsizett akkor jan 1 ha a másodikban akkor szept 1

munkavállaló vs karógeri,dk

#1496280 Spade Előzmény: #1496276

Igen kezdődik a magyar munkavállaló megkülönböztetése amennyiben öessze vissza hazudoziik mint pl karógeri,a dk,gyurci markizaj,stb sztem. Ez maximum az euban a bizoccságban, a parlamentjében alapérték, a cégeknél kevésbé. Mi a faszért kell hazudozni mikor már egyértelműen megfogtak ? Ez valami dns hiba lehet

Kezdődik a magyar munkav…

#1496276 Illuzio Előzmény: #1496274

Kezdődik a magyar munkavállalók megkülönböztetése, zéró tolerancia? Hess, fuss kakukk, térj vissza a legvidámabb barakba. Nem lennék meglepve, ha egyre több honfitársunkkal szemben csökkenne a tolerancia. A végkielégítés elmaradásából származó haszonról nem is beszélve.

Lehet előzőleg közalkalm…

#1496275 Koffein Előzmény: #1496274

Lehet előzőleg közalkalmazott volt, ahol azt látta, hogy a főnök nem csak a család számláit, hanem a kurváinak számláit is elszámoltatja gond nélkül... XD