Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

matgab Előzmény: #1496274

Nem teljesen szarrágás sztem, ha egy vezető banki elemző (egy londoni banknál) el akarja számoltatni a párja ebédjét is a banknál.

Én is volt már , hogy elmentem az akkori párommal korábbi munkahelyemen és leadtam a számlát.

Arra mondjuk figyeltem, hogy 1 főre ugyanannyiba kerüljön a szálloda , mint 2 főre. És a kaján is csak étel+ital volt a számlán.

De ha bent van az előírt költség kereten, akkor miért ne?!

Van olyan ország ahol a szabadságra jutó fizetést úgy kell fizetni, hogy az elmúlt 3 havi béred napi átlaga jár. Van olyan beosztottam, akinél látom, hogy emiatt mindig az éves bonusa után veszi ki a szabiját, hiszen többet keres a szabival, mintha normál módon dolgozna.

Erre azt szoktam mondani, hogy ügyes! És azt gondolom, hogy ha ez eszébe jut és ilyen raffkós és a cég számait is hozza, akkor nyilván akkor is raffkós, amikor a cég érdekeit képviseli a beszállítókkal vevőkkel szemben!

És akkor inkább dolgozzon nekem egy ilyen ember, aki magára vonatkozóan is okos és a cégnek is jó, mint egy totál becsületes , minden szabályt szó szerint betartó - kicsit balekabb személy...

Viszont ha már elszámolta a kaját és rákérdeztek, akkor azt illene beismerni. Ha hazudik és lebukik, akkor ki kell rúgni egy bizalmi állásból, mert ha ebben hazudik, akkor másban is fog esetleg.