Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Nagyvilág

Hálózat

#1491824 Koffein

Mond utánam: nincs hálózat, nincs hálózat, akkor sincs hálózat, nincs hálózat, nincs, olyan nincs, nem is volt, soha nem is volt és nem is lesz hálózat, nincs hálózat, nincs, hálózat az nincs...

Lakatos Péter a Videoton vezére a Hold After Hoursban... kérdik, hogy miért nincsenek nagy múltú vállalatok Magyarországon, vagy hogy mit kéne tenni? erre aszondja, hogy hálózatban/klaszterekben működnek a nagy német multik...

https://open.spotify.com/episode/3ZtPCVYR1izUX2zv2...

Jöhet a sav, cáfolat, ellentmondás, hogy mekkorát kamuzik az úriember.... ja mielőtt elfelejteném, nincs hálózat, nem is volt, nincs hálózat, nincs hálózat...

dailymail

#1491817 TrendMan Előzmény: #1491803

Ilyen lesz a szép új világ, amikor majd a szuper gazdagok irányítják.

Vagy már lehet, hogy most is ilyen.

Nem reális dolgok jelennek meg ott, ami a sajtóból maradt, hanem agymosás.

dailymail

#1491803 Koffein

ez a portál nem tudom melyik klánhoz tartozik, vagy milyen narratíva része, de elég érdekes... :))

ne szülj a 20as éveid elején mert szívinfarktust kapsz, vagy sztrókot...

Kép

ne edzen sokat a fehér férfi, mert szívinfarktust kap :)

Kép

egyszerűen őőőőőőrület :)

Akció a jeges hegyen, Route 66 is itt megyen :-)

#1491793 TrendMan Előzmény: #1491748

Bezzeg itt mindig van valami érdekesség, pedig naponta 4-5 alkalommal néztem csak bele:

Kicsit utána olvasva ez egy téli holiday resort 2100 méter magasan, nem csoda, hogy ennyi hó van.

9 óra időeltolódás, itteni idő szerint 1/2 2 felé (ott reggel 5:43) nagy mozgolódás támadt, valaki felmászott a kamerához, forgatta és zoom-olta jobbra-balra.

Kiderült, hogy ekkor jött a napi 1 pár személy vonat egyik fele, nagy esemény.

Mivel ez egy átmenő állomás Los-Angeles, a Csendes-óceán felől az ország belseje felé és vissza, rengeteg tehervonat közlekedik. Különösen a konténer vonatok jellemzőek, gondolom ezeket a kikötőkből hozzák-viszik egyenest a hajóról/ra.

Térképen megnézve és a kamera forgatása közben kiderült, hogy az állomás túloldalán fut a híres --> Route 66:

Oryx premier plánban

#1491792 TrendMan Előzmény: #1491770

Nahát! Kösz a választ! Gyanús nekem, hogy ezek beállított jelenetek, mert mindig ugyanaz a 6 db nyársas antilop jelenik meg az itatónál és az ivászaton meg a sónyaláson túl semmi akciót nem láttam eddig. :-)

meleg bán vagy nem bán

#1491783 TrendMan Előzmény: #1491780

Férfi meg egyáltalán nincs a nézőseregben.

Volt egy szórakozóhely olyan 10 évvel ezelőtt a Nagykörút-Üllői út sarkán, valamilyen Café néven futott (elfejetettem a pontos nevét).

Nagyon sok csinos nő járt oda, ezért én is néha benéztem, 3-4 alkalommal.

Egyszer csak valaki megkérdezte, hogy tudtam-e, hogy ez egy melegbár?

- Micsoda? Ne már! Tele van csajokkal! Hogy van ez?

Na ez a videós dolog lehet egy kvázi hasonló helyzet, miért járnak a csinos nők melegbárokba? Miért ülnek anyák a gyerekeikkel egy ilyen eseményen?

Szerintem tudnak róla, h…

#1491780 Koffein Előzmény: #1491774

Szerintem tudnak róla, ha meglepték volna, akkor nem kameráznának mosolyogva, hanem befognák a gyerek szemét, vagy a show megkezdése után pár perccel idegállapotba elviharoznának.. :)

Amúgy ha megfigyeljük a videót, fejkendős nőt nem nagyon látunk...

döbbenet

#1491779 TrendMan Előzmény: #1491778

Egyébként igen.

Érdekes lenne ismerni a hátterét, hogyan hirdetik meg ezt, miről tudnak a szülők, mire jelentkeztek ténylegesen stb stb