Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

dailymail

#1491817 TrendMan Előzmény: #1491803

Ilyen lesz a szép új világ, amikor majd a szuper gazdagok irányítják.

Vagy már lehet, hogy most is ilyen.

Nem reális dolgok jelennek meg ott, ami a sajtóból maradt, hanem agymosás.

dailymail

#1491803 Koffein

ez a portál nem tudom melyik klánhoz tartozik, vagy milyen narratíva része, de elég érdekes... :))

ne szülj a 20as éveid elején mert szívinfarktust kapsz, vagy sztrókot...

Kép

ne edzen sokat a fehér férfi, mert szívinfarktust kap :)

Kép

egyszerűen őőőőőőrület :)

Akció a jeges hegyen, Route 66 is itt megyen :-)

#1491793 TrendMan Előzmény: #1491748

Bezzeg itt mindig van valami érdekesség, pedig naponta 4-5 alkalommal néztem csak bele:

Kicsit utána olvasva ez egy téli holiday resort 2100 méter magasan, nem csoda, hogy ennyi hó van.

9 óra időeltolódás, itteni idő szerint 1/2 2 felé (ott reggel 5:43) nagy mozgolódás támadt, valaki felmászott a kamerához, forgatta és zoom-olta jobbra-balra.

Kiderült, hogy ekkor jött a napi 1 pár személy vonat egyik fele, nagy esemény.

Mivel ez egy átmenő állomás Los-Angeles, a Csendes-óceán felől az ország belseje felé és vissza, rengeteg tehervonat közlekedik. Különösen a konténer vonatok jellemzőek, gondolom ezeket a kikötőkből hozzák-viszik egyenest a hajóról/ra.

Térképen megnézve és a kamera forgatása közben kiderült, hogy az állomás túloldalán fut a híres --> Route 66:

Oryx premier plánban

#1491792 TrendMan Előzmény: #1491770

Nahát! Kösz a választ! Gyanús nekem, hogy ezek beállított jelenetek, mert mindig ugyanaz a 6 db nyársas antilop jelenik meg az itatónál és az ivászaton meg a sónyaláson túl semmi akciót nem láttam eddig. :-)

meleg bán vagy nem bán

#1491783 TrendMan Előzmény: #1491780

Férfi meg egyáltalán nincs a nézőseregben.

Volt egy szórakozóhely olyan 10 évvel ezelőtt a Nagykörút-Üllői út sarkán, valamilyen Café néven futott (elfejetettem a pontos nevét).

Nagyon sok csinos nő járt oda, ezért én is néha benéztem, 3-4 alkalommal.

Egyszer csak valaki megkérdezte, hogy tudtam-e, hogy ez egy melegbár?

- Micsoda? Ne már! Tele van csajokkal! Hogy van ez?

Na ez a videós dolog lehet egy kvázi hasonló helyzet, miért járnak a csinos nők melegbárokba? Miért ülnek anyák a gyerekeikkel egy ilyen eseményen?

Szerintem tudnak róla, h…

#1491780 Koffein Előzmény: #1491774

Szerintem tudnak róla, ha meglepték volna, akkor nem kameráznának mosolyogva, hanem befognák a gyerek szemét, vagy a show megkezdése után pár perccel idegállapotba elviharoznának.. :)

Amúgy ha megfigyeljük a videót, fejkendős nőt nem nagyon látunk...

döbbenet

#1491779 TrendMan Előzmény: #1491778

Egyébként igen.

Érdekes lenne ismerni a hátterét, hogyan hirdetik meg ezt, miről tudnak a szülők, mire jelentkeztek ténylegesen stb stb

Vannak ragadozók, sakál,…

#1491770 KawaBazsy Előzmény: #1491762

Vannak ragadozók, sakál, puma, gepárd ilyesmi.(Spotted hyena (Crocuta crocuta), Cheetah (Acinonyx jubatus) ,Leopard (Panthera pardus), Black-backed Jackal (Canis mesomelas), Bat-eared fox ( Otocyon megalotis), Cape fox (Vulpes chama), Small spotted Genet (Genetta genetta)

A hosszúszarvú az az Oryx, vagyis nyársas antilop.

Egyébként mi ez a hosszú…

#1491762 TrendMan Előzmény: #1491713

Egyébként mi ez a hosszúszarvú állat, amelyből mindig ugyanaz az 5-6 példány van az intatónál?

Ötletes, hogy az itató be van mikrofonozva meg valami sólelőhelyet is odatettek a kamera elé, de sajnos itt az akció véget is ér.

pl úgy tűnik ragadozók itt nincsenek is