Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

kínai luftbalon

#1491049 Koffein

egyáltalán nem feltűnő, ááááh dehogy... :)))))

Projekt vezető Ping bácsinak - teszteltük szecsuáni tartományba, senki nem látta... és mit csináltak közben? rizset gyomláltak, de mindenkit meginterjúvoltuk, hogy láttak-e valamit az égen és mindenki nemmel válaszolt a lebegő drónoknak. s a drónokat látták-e? nem, azokat se... XD

https://telex.hu/kulfold/2023/02/03/kinai-kemlegha...

A feltételezett kínai kémléggömb – Fotó: Chase Doak / Reuters

Ukrajna NATO Oroszország

#1491034 Ibiza Előzmény: #1490998

Nem fogod erteni msr 3x irtam.

Megigertek nem toljak putyin orraba a nato fegyvereket.

40000 oroszt nyirtak ki ukranok a nemzetiseguk miatt. Sokakat elve egettek el. Lathattad magyarokat es Mo. Is fenyegettek, " par óra alatt Balatonnal vacsiznak ha akarnak "

Megneznem ha a szomszed rendszeresen verne a szuleidet es elvinnek toluk amit latnak. Akkor mit tennel. A hatosagok/ nemzetkozi szervezetek nem tesznek semmit.

Másrészt ukrajna nem orszag, soha nem volt. Egy gesztusbol szuletett uj terulet. Nincs is sajat kulturaja.. Ezek nem baltikum vagy gruzok azeriek.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Ukrajna




davosi vakcina

#1491026 TrendMan Előzmény: #1491025

Ebből valamikor lehet orvosi bűnügyi történet lesz.

Egyébként a sir lehet épp a templomból jött, ahol meggyónt mindent, miért kell ilyenkor zavarni?

Nem értem, nem értem. Jaj, jaj.

Ukrajna NATO Oroszország

#1491011 Spade Előzmény: #1490953

Hiába a zagytrösztök, a tenger-a-járó ami a vízben lövi ki a töltetet és cunamit képes okozni telibe csapva nykot többek között, ott kolbászol már max 1000 km-re a partoktól, és rakvéd rencerrel nem lehet lelőni mert a víz alatt megy de lézivel se mer az nem szereti a vizet. A fregatt is ott figyel már a hiper rakikkal +tömve, az 5 perc alatt ott van a keleti parton ha szípen beljebb csempészi a lompost annak a fele, azalatt sori meg bidé kezet se tudna fogni a levegővel,. Szal lenne nagy meglepi. És nyilván puty nem azért fejlesztette ezeket h néha lemegy a silóba és kiveri rá, hanem használná ahogy a hábcsit elindfította könyörtelenül, miközben nygatcsi meg sori is azt várta h a zoroszok majd jól nem merik, hát merték b+

Ukrajna NATO Oroszország

#1491010 matgab Előzmény: #1490998

Persze, mert fordított esetben nyilván az USA azt úgy hagyta volna, hogy mondjuk az oroszok megdöntsék a KGB szervezésével a mexikói USA barát kormányt és a Varsói szerződéshez csatlakoztatták volna és rakéta rendszereket telepítettek volna az USA határra.

Ehhez meg nyilván azt lehet hozzátenni, hogy ha lenne Mexikóban jelentős számú amerikai kisebbség- azokat meg még el is kezdték volna lövöldözni a mexikóiak.

Ezt biztos, hagyta volna az USA- ha ilyen helyzet állt volna elő, hiszen szegény mexikóiak miért ne csatlakozhatnának a keleti blokkhoz, ha akarnak...


Ne legyél naív, birodalmi érdekek vannak és az ukránokat leszarja mindenki, csak kihasználják őket.

Ukrajna NATO Oroszország

#1490998 KawaBazsy Előzmény: #1490997

Putyin akadályozta meg ezt a virágkort. Senki nem kérte, h támadjon meg egy szuverén országot. Amelynek joga van eldönteni, h milyen orientációt szeretne..

Ukrajna NATO Oroszország

#1490997 Ibiza Előzmény: #1490994

Emlekeim szerint usa nem volt eu 3 legfontosabb partnere közt. 5Gben Kína allt előrébb. Eu egyre erősödött németek kezdték felfogni ők vezethetik eut. Oroszok kinai selyemut brics+ orszagok szovetsege... Jo alap volt a novekededre. Orosz adja olcso energiat nyugati technológiaert cserebe.. kina orosz veszi autokat, kina szallitja a zold energiahoz szukseges napelemeket akkukat 5G... Usa csak egy tavoli haver maradt volna. Eu terveiben szerepelt chipgyartas es sajat vedelmi renszer fegyverzet fejlesztes.. Mint a mama hasaban.. Usa es eu aruloi megakadályoztak ezt a viragkort.

Ukrajna NATO Oroszország

#1490994 TrendMan Előzmény: #1490984

EU eddig is függő helyzetben volt USA-tól, de nem volt helyzet.

Most van helyzet és rövid távon nincs választás.

Ukrajna NATO Oroszország

#1490984 Koffein Előzmény: #1490953

"Eu lecseréli kelet nyugati partnerségét egy kiszolgáltatott amcsi függőségre. Ehhez csak annyi kellett lefizetnek pár szarzsákot."

Hát igen, ehhez elég volt egy generációnak, akik nem érzik a félelmet, nincs paranoia, mert mellette van a nagy tesó... a nagy tesó meg titkon lenyúl mindent, többszörösen fizetve van a védelmi pénz, és mire észbe kapnak, már meg is toszták az egész eut...

Elszállították, kilazult, kiesett, 1400 km-en át keresték és meglett ...

#1490976 TrendMan Előzmény: #1490964

Nekem sántít a történet, hogy egyetlen csavar kilazult és így el tudott veszni.

Ilyen esetben minimális elvárás a kettős biztosítás, nem múlhat egyetlen csavaron.

Aláírás: Geiger & Müller & Co

Elszállították, kilazult, kiesett, 1400 km-en át keresték és meglett ...

#1490964 Ibiza Előzmény: #1490962

Igen. Nagyon pontos útvonal tervet kell ilyen szállitmányoknál vezetni. Szerintem volt állandó sugárzásmérő is amit folyamatosan regisztrálnak, nem nagy ügy megtalálni. De ha csak simán lejárják az utat egy háttér sugárzás mérővel akkor is kiugrott volna.

Elszállították, kilazult, kiesett, 1400 km-en át keresték és meglett ...

#1490962 TrendMan Előzmény: #1490955

Nem kizárt.

Bip-bip /aláírás: Geiger és Müller

Ukrajna NATO Oroszország

#1490957 Ibiza Előzmény: #1490945

kommunikáció kérdése.. ismerni kell oroszokat, soha nem fognak vesziteni.. olyan mint usa.. ha most veszitene mindenki bekóstolná.. a náto a kinaiak..usa..
Egy percig nem gondolkodnak he le kell nyomni a gombot.
Pusztuljon minden aminek pusztulni kell.

Olvastam feltáró cikket koreai gép lelövésével kapcsolatban, 3x lelőhették volna teljesen jogszerűen de csak 4.xre tüzeltek.. ez volt hamis atomtámadás jelzéseknél is.. légköri jelenségek fényvisszaverődések adtak atomtámadás jelzést..indult volna az ellencsapás..de oroszok próbáltak biztosra menni.. usa azt hiszi ennyi előny elég lesz nekik.. főleg ha a személyes kapcsolatfelvételnél még hazudnak is.. ez 5-10 perc..szerintem ez változik.. nem tehetik meg tüköljenek.

Ukrajna NATO Oroszország

#1490954 Ibiza Előzmény: #1490950

altatás volt, tudták megprovokálják oroszt lépnie kell. Valahova beraktam..a megállapodás csak arra kellett, hogy ukránokat felkészitsék.. zeli ehhez kellett.

Ukrajna NATO Oroszország

#1490953 Ibiza Előzmény: #1490937

Igen, oroszok (amcsik sem) készültek a régi módi gyalogsági, háborúra amit a tüzérség és a légierő támogat. Látszik a 80as évek technikáját simán verik a 2000es évek védelmi fegyverei a nyugatnak.
Oroszok a régi raktáron lévő felszereléssel tervezték elfoglalni a területeket. Ahogy az amcsik szokták. A cserére szánt fegyverekkel hasznot, előnyt szerezni vagy leszámlázni valakiknek a drága hatástalanitás helyett.
A nagyrakétás harcot nyerhetik oroszok, bár sok különleges agytröszt stratéga dolgozik amcsi oldalon a mi lenne ha fejezetekkel. Van egy képlékeny szövetség is.. iráni kinai orosz.. gondolom kinában is megy a matek.. és még ott a török..aki hintapolitákázik.
Most talán a nagyhatalmak befolyási övezeteinek újraosztása van elsődlegesen..másodlagosan kelet nyugat harca.. a nagyképű fehér ember és a feltörekvő ázsiaiak.. de mindenképp az usa befolyási övezetének kiterjesztése Európára / keletiek kiszoritása innen. Eu lecseréli kelet nyugati partnerségét egy kiszolgáltatott amcsi függőségre. Ehhez csak annyi kellett lefizetnek pár szarzsákot.