Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#148811 rbbj11 Előzmény: #148808

megfelelne. De én nem foglalkozom a kt változásaival. Teszek rá, max. elvisz némi pénzt :) A nagypénz a mzgás modellezésében van, több ezer pontos elmozdulásokban. Vagy min. 4-500 pont. A többi nem érdekel. 500 pont nyerönél ha épp kicseszik velem a kt, és 150 pontomba kerül, akkor mi van? Legközelebb meg u.annyival jobban járok.

#148808 Amatoregy Előzmény: #148805

:)

erre írtam, hogy elegendő lenne az s&p500-at forgalmazni.

Úgyis azt követi szinte minden index (előbb-vagy utóbb).

Egyébként meg buxot elemzel. Oksa. És hatit? A KT játékot hogy viszi bele az ember?

Ami itt kt változásban van az időnként profitnak is megfelelne...

#148806 rbbj11 Előzmény: #148751

hogy ki mit hív trendnek, az is egy fura dolog :) Pláne a solarcapital és más "profi" elemzögárda. De nem véletlenül min. sok hónapos távlaton tudják csak értelmezni a legtöbben a trendelö mozgást.

#148805 rbbj11 Előzmény: #148748

mivel ez a bux topik, nem elemzek egyesével rv-ket. Indexröl van szó. Amit rádásul nem a magyar rv-k határoznak meg már középtávon sem, hanem a nagy külföldi indexek és pénzek mozgásai.

#148803 rbbj11 Előzmény: #148745

mivel a trend nem rövid táv, és széles a sávja, ezért többnyire nem mondja meg. Csak bizonyos helyzetekben. és elvileg nem is szabadna máskor lépni. Más kérdés, hogy én se tudom megállni, és kereskedek nyakra-före.

ès mindezen nem változtat, hogy esélyek vannak. Sose mondja meg semmi a tutit. és igen, mutatok neked olyat, ha nem lenne olyan, nem is tözsdéznék, különben lottó lenne az egész, nem??

Ott van a blogomon. DJ hetest nézd meg. és Rajzold bele azokat a buta vonalakat. (vagy nézd meg a blogomon)

Re: Gl

#148796 kerikoma Előzmény: #148784

úg látszik ma nincs szerencsém, 190-en akartam bővíteni és nem jött fel értem, aztán változtattam 150-re, de már onnan is elment..., lejjebbről meg már nincs kedvem beleadni:(

#148780 Ricsi Előzmény: #148776

Fedezésnek vettem egy kis otit, nagy bajom így nem lehet tán...

Kivéve persze, ha oti le, hati fel.

#148776 kerikoma Előzmény: #148770

Nekem is 15 ponton múlott a visszavétel sajna, most meg daxli száguldás visszavisz minket..... No sebaj, lehet lesz még egy lefelé kör:)

#148770 Ricsi Előzmény: #148769

Lett volna alkalmam a reggeli shortot zárni, de még 40 pontot akartam fogni, így nem sikerült. Nem baj, a tegnapi longom is veszteséges, pont a kettő között van az ár. Ez az igazi:))

Russel 2000 Összegzés: …

#148751 Ricsi

Russel 2000

Összegzés:

Az árfolyam egy dupla csúcs formációt alakított ki szeptember és október közepén, ahonnan több hete tartó csökkenő trendet követően 560 pontnál megtorpant. A támasz által okozott korrekció nem hatolt elég magasra és 580 pontos ellenállást sem sikerült elérnie, ismételten, még napon belül lefelé vette az irányt. Amennyiben 560 alákerül, az uralkodó trend a középtávú csökkenő trend lehet. (Solar Capital)

Egyébként a trend is egy…

#148748 Ricsi

Egyébként a trend is egy dolog, meg a magyar piac is egy dolog. Most a longot csak a richterre lehet alapozni, ellenben a másik 3 nem valami fényes (oti, mol, mtel). Mert ez ugye a bux topik.

#148745 Ricsi Előzmény: #148736

Amibe utólag belemagyarázunk mindenféle gyertyát, akasztott embert, ilyen-olyan trendfordító alakzatokat. Ha mutatsz nekem elemzést, ami előre elmondta legalább 1 héttel hogy mi lesz, akkor egyetértek veled.