Igen, igazad van.. DE
ha emlékeznél én mondtam 300feletti eur átváltás hazaárulás lenne. 260al visszakapnának valamit a zemberek.
Kb 50 forintot rátesz az árfolyamra a háború és még 40et a kis libsi cimboráid.. szerintem magától kb 316-320 körül lenne most. Ne feledd volt egy covid válság is..amit pénznyomtatással oldottak meg a világban ez is rátesz a válságra és az inflára.
A libsi hazaárulók és a nemzetközi balos homárok keltik rossz hirét az országnak, a soros féle szarok nyomják amit tudnak (remélem a halálos ágyán meglátja az ördögöt és magát összecsinálva hagyja el a világot, (hiába a sok vércsere) visszaadja alkotóelemeit a természetnek aki végre valami értelmeset készit belőle. A koporsón nincs zseb mondja a régi zsidó mondás.. :) .
Azért gondolkodhatnál:
- spekik nyomják a forintot
- EUban nem adják oda a nekünk járó pénzeket
- mezőgazdaság kuka 2000mrd-os katasztrófa keret mimerült ahelyett, hogy hozzájárult volna a gdp-hez
- politikai nyomásgyakorlásra használják a minüsitő cégeket.
bla bla..úgy sem érted meg felesleges.. mert arra vágysz menjen csődbe az ország, hogy lásd elkullogni orbánt.
Azt soha nem fogod látni ez szabadságharc..és ha visszajön a homár libsi csürhe akkor te leszel a szarban.. bambán vigyorogsz és szopsz.. elmondják majd mennyire europér vagy de csak egy mesüge aki a bráner rossz felén tartózkodik... és ezt nem meri magának sem bevallani egyik sem. Azt fogod (ne adj Isten) hallani jó lenne csakhát a gaz orbánék miatt..